REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Doliu în PNL Constanța! A murit Costică Avătavului!

Doliu în PNL Constanța! A murit Costică Avătavului!

Mirela PASCAL 15 februarie 2023 | 00:00 3820

Liberalii constănțeni sunt, din nou, în doliu. A murit Costică Avătavului, fost consilier local la Eforie şi fost şef de cabinet peste toate cele la sediul PDL Constanţa. Avătavului avea 66 de ani.

Doliu in PNL Constanta! A murit Costica Avatavului!

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a transmis un mesaj de condoleanțe. ”Îmi e greu să mă gândesc că nu mai este printre noi. S-a stins prietenul nostru bun, nea Costică Avătavului din Eforie. A plecat prea repede, grăbit, lăsând în urma sa un gol imens.
Este o pierdere dureroasă pentru noi, cei care îl cunoşteam, căci  a fost un om care știa să facă haz de necaz, o persoană pozitivă. A fost un om care a știut să fie prieten, să ofere sprijin și să ne fie alături în momente dificile. Îl vom păstra în amintirile noastre pentru toate lucrurile minunate pe care le-a făcut pentru familie și pentru cei din jur. În aceste momente grele, împărtășesc durerea familiei și sunt alături de ei, de aceea le doresc să aibă puterea să treacă peste acest moment atât de greu și crunt. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l ierte! Drum lin, nea Costică!
”, a transmis Huțucă.

 

Doliu in PNL Constanta! A murit Costica Avatavului!

Potrivit informațiilor noastre, Avătavului nu era bolnav, moartea acestuia luând pe toată lumea prin surprindere. A decedat marți, 14 februarie, în jurul prânzului, acasă.

Costică Avătavului este tatăl consilierului local PNL, Costin Avătavului.

Reamintim că, recent, liberalii și-au condus pe ultimul drum un alt coleg. Este vorba despre primarul de la Albești, Gheorghe Moldovan, care a murit în urma unui accident rutier produs la Neptun.

Colectivul Replica transmite Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510