REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

DOLIU în Poliția Cernavodă! „A mai plecat un înger...”

DOLIU în Poliția Cernavodă! „A mai plecat un înger...”

Replica API 22 mai 2019 | 00:09 1104

Polițiștii constănțeni deplâng trecerea în neființă a colegului lor, agent șef principal de poliție Costel Agavriloaie, din cadrul Compartimentului Evidența Operativă al Poliției orașului Cernavodă. Acesta a trecut în neființă marți, 21 mai a.c., în ziua când ar fi trebuit să sărbătorească ziua numelui, alături de colegi și de cei apropiați.

„A mai plecat un înger... Dumnezeu a vrut să îl ia chiar de ziua lui de sfânt. Drum bun în Ceruri, Costel! Măcar un sfert din câți a ajutat să avem demnitatea să fim alături de el pe ultimul drum!”, este unul dintre mesajele transmise pe rețeaua de socializare de cei care l-au cunoscut. Agentul de polițit Costel Agavriloaie a fost un polițist apreciat de comunitate. Avea 46 de ani, nu era căsătorit, nu avea copii. Se pare că acesta a încetat din viață în urma unui infarct miocardic.

„Cu profundă tristețe anunțăm plecarea timpurie dintre noi a colegului și prietenului nostru, agent șef principal de poliție Agavriloaie Costel din cadrul compartimentului Evidență Operativă al Poliției orașului Cernavodă, care, la data de 21.05.2019, a trecut în neființă.

În vârstă de 46 de ani, polițistul a fost un foarte bun profesionist, dăruit pe deplin meseriei pe care a practicat-o timp de 24 de ani la Poliția orașului Cernavodă. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe și regret pentru dispariția unui coleg și a unui om deosebit.

Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleanţe şi întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Costel!”, este mesajul transmis de reprezentanții IPJ Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In principiu cred ca sunteti retardati cei care vorbiti de rau un om care a murit la 46 de ani. Voi nu aveti parinti, frati, copii care ar putea sa pateasca asta la 46 de ani? Cum vi s ar parea sa scrie cineva ca e unul mai putin care mananca pensie? Pensia lui si a platit o singur. La fel ca toti muncitorii comtribuia la fondul de pensii. Fiti corecti.
1
0
pensie grasa ... ha ha ha
0
0
Daca esti curios, sa ma pupi in dos.
1
3
Sunt curios unde lucrezi tu ! Dupa cum gandesti ......... cap de tabla neagra
2
1
Foarte bine!Un trinor mai putin care sa manince pensie grasa,platita cu sudoarea noastra!
5
12
Ca nu stiu cum e corect.Dar cand ne rup cu bataia in beci tot ingeri sunt?Si tot acesti ingeri stau in boscheti cu masini neinscriptionate,cu pistoale cu fascicul laser sa ne faca la portofel,si tot asa ingerii patruleaza noaptea cu lampa de pe plafon stinsa pentru a surprinde si nu a induce siguranta.E foarte greu spre imposibil sa empatizezi cu structurile de represiune!
5
10
Numai ingeri. Si ati si gasit ingerii, tocmai in pulitie. NU aveti bun simt? Politistul asta care a dat coltul spuneti ca fuse mascul. Ingerii nu au sex. Voi vedeti peste tot ingeri. La cate nedreptati a facut la locul de munca...in ierarhie, dupa agent sef pr urmeaza rangul de inger? Pai ma inscriam si eu la postliceala care scoate agenti din astia in 2 anisori, ca sa ajung mai repede inger, sa nu astept toata viata rangul de ingeras.
6
11
Infractorule , ce sa intelegi tu ? Tu esti un vierme mic , un oxiur care se hraneste cu cacat si care improasca ura chiar si atunci cand un om moare ! Pacat ca politistul a decedat la o varsta prea frageda , nici macar pensie nu a apucat !
12
4
Era o figura de stil, dar de unde sa stii tu asa ceva si tipic infractorilor te gandesti doar la pistol. Vai soarta ta
10
5
Dumnezeu sa-l ierte dar sa nu exageram,inger cu pistol?
6
5
Nu denigrati javrelor moartea unui om deosebit! A fost un politist care a ajutat pe multi!!! Aveti dracu putina demnitate si nu il amestecati in mizerii .
14
2
Si cand vroiam sa iau un cazier alb dr la Costel el a dat coltu.Pacat de el.in schimb au ramas proxenetii orasului care va sponsorizeaza la greu.
9
12
Un om deosebit.
18
2
In politia romana lucreaza numai sfinti ..cernavoda este singurul oras curatat la propriu de talhari ..hoti un model de oras etc.
11
12
un om deosebit
20
1
Pacat un om deosebit!
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510