REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Doliu la Argos SA! A murit omul de afaceri Lucian Lazia!

Doliu la Argos SA! A murit omul de afaceri Lucian Lazia!

Mirela PASCAL 23 octombrie 2023 | 12:57 9558

Doliu la Argos SA! Lucian Lazia, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța, a murit în cursul nopții de duminică spre luni!

Doliu la Argos SA! A murit omul de afaceri Lucian Lazia!Lucian Lazia

Lucian Lazia era creditat în urmă cu un deceniu cu o avere de peste 50 de milioane de euro, în timpurile în care holdingul Argos prospera grație contractelor de zeci de milioane de euro cu statul. În ultimii ani, celebra Argos nu a mai bifat profitul de altă dată. În 2022, a avut o cifră de afaceri de 266.149 lei, fără profit și datorii de peste 34 de milioane de lei.

Doliu la Argos SA! A murit omul de afaceri Lucian Lazia!sediul Argos SA

De ceva timp, Lucian Lazia s-a retras din afaceri, acestea fiind preluare de fiul său, Dorin Lazia.

Dorin Lazia, fiul lui Lucian Lazia, ne-a declarat că tatăl lui avea 69 de ani și era bolnav de 15 ani de demență vasculară. Fostul afacerist a murit în somn, într-un apartament din Năvodari. De-a lungul timpului a suferit mai multe accidente vasculare. 

Problemele lui de sănătate au survenit imediat după decesul soției lui, Liliana Lazia, care a murit în 2011.

Lucian Lazia va fi depus astăzi la Casa Albastră, urmând să fie înmormântat miercuri în cimitirul Palas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NNUMAI DUMNEZEU STIE DE CE A AVUT EL O VIATA ASA CODOLIANTELE FAMILIEI SI FRATELUI LUI IOAN LAZIA
0
0
LAM CUNOSCUT PE LUCIAN DE CIND ERAM DE 7 ANI LUCIAN AVEA 9 ANI ERA UN BAIAT EDUCAT DISCIPLINAT SI PRIETENOS AM CRESCUT VECINI PE ACEASI STRADA IMI PARE F F RAU CA A MURIT SI NU AM AVUT OCAZIA SA VORBIM INCA O DATA DUMNEZEU CU MILA LUI
0
0
Credeai că o să ei cu tine ceva?...Tot o basca langa cap ai luat fraiere
1
0
Să-l ierte? Da ce-a făcut?
1
2
Nu te mai da inginer arata diploma de inginer pe Facebook boschetarule
8
0
Ati ajuns o umilință in Cernavodă...Intr o seara te rugai de distribuitorul de la GPL din str.Nicolae Titulescu din Cernavodă sa îți umple o butelie cu gpl.Chiar așa a ajuns familia Girleanu nu are 100 lei să încarce o butelie?.Indiferent pentru unde o incarca pentru acasă sau clubul de c***e de la Argos unde frecventează Girleanu și Postole
8
0
To tale the family in the Dick of Lazia,Girleanu and other rags who made fum of employees from Argos.kiss the deadmanagement to see all of you and your families
6
0
Eu mă dau pe Facebook că am terminat facultatea de instalații din București dar sunt un p***t nu am fost in stare sa termin facultatea.
8
0
Să își plătească salariații ani de zile jigodia,nesimțitul,împuțitul.
8
0
Să ii sugeti la Dna P u l a
7
0
Pentru cei care comentați și sunteți frustrați si nu aveți loc de ing.Chiru Viorel, ing.Constantin Remus și dl.Stoica Dorel exact ca in proverbul cu vulpea...Strugurii sunt acrii !.
7
0
Sa facă o clanță la toată lumea de la Remus Constantin sifonul , Chiru Viorel sifonul + echipa lor de sifoane.... pentru mai multa clanță, ieșiți la strada
1
8
Și eu mă spărgeam un figuri cum se spărgea Dorin fiul tău și am ajuns ca și tine la azilul de bătrâni.Cand ai un fiu risipitor sef de păcănele și poker lasi și muncitorii neplătiți cu anii de aici vin blestemele amărâților lăsați fără o bucată de pâine luni de zile.
10
0
Din cele 50 milioane, cat ia cu el pe lumea cealaltă?
16
0
L au ajuns blestemele! S a radiat de la "tehnica" de ascultare si inregistrare! Inregistrari "line" si acolo unde te duci, bateriile sunt pe viata! S a prapadit cel mai mare sunetist! Pacat!
12
0
Sa îți spună Dorin Lazis daca Duțu Stelian îl mai recunoaște de fin după ce ia tras o țeapă de câteva zeci de mii de euro.Dorin mare mincinos,tepar și sifonar la N**a și alți lucrători de la parchete.
13
1
Ce bine a fost la Argos dintr-un simplu tehnician normator am ajuns mare mahar la Argos cu apartamente,vile și mașini de lux .Prietenii știu de ce scriu.
17
1
În ultima vreme te-ai înconjurat numai de cu rve precum Fersedi,Merca,Carata,Stoica,Girleanu, care le dădeai salarii imense.Prieteni tai au dus în cap firma Argos.Apoi fiul tău risipitor Dorin a început să nu mai achite salariile muncitorilor și de aici a inceput distrugerea și vânzarea firmei la fier vechi împreună cu Girleanu un alt dăunător al firmei.
18
0
Dar pentru noi foștii salariați care am muncit în șantierul naval si ne a lăsat cu plati restante de zeci de mii de lei Dorin Lazia de ce nu scrieți nimic? Rusine familiei Lazia i-am muncit ani de zile și nu ne-a dat salariile !
14
1
Condoleante familiei! Azi ne.a parasit un mare om! Am in suflet regrete profunde! Sper ca Dorin sa treaca peste acest necaz!!! Si familia lui! Doru: ai grija de ai tai! Lasa.i pe altii Care scriu aiurea... Tu stii!!!!
7
14
Lucica, ai murit ba?!?! Uite, hai vin si eu!!!!!
10
3
Du-te cu Girleanu la căpătâiul lui Lazia Lucian sa va ierte că i-ați spurcat clubul Argos cu fetițe
12
0
Adevarat,Comandasu Manuel nu prea stie sa scrie! Nici sa vorbeasca corect nu prea......!
11
1
Mai stie cineva pe unde e domnul Dutu?
11
1
Mai exista ARGOS SA ???.Firma este in faliment.
13
0
Când ești solicitat noaptea la sesizări și sunt neamurile tale nu le amendezi le dai doar avertisment
13
0
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!Ce să facă cei de la locala Cernavodă? Au peste 120 kg la purtător, obezi!
13
0
Pios omagiu taticutului meu Lucica care mă adus de la Moldova cu traista in bat și mă făcut om la Cernavodă.
17
0
Dumnezeu sa îl ierte pe Dorin Lazia bun băiat dar nu ne dădea banii
14
2
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
5
4
Taxele aduc moarte, nu mai prindem pensie nimeni
12
0
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
4
4
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
5
5
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in liniste si pace!
6
5
Dumnezeu sa-l ierte, un erudit, un om cu o vasta cultura, dincolo de dimensiunea anteprenoriala. S-a dus emblema orasului Cernavoda.
7
18
Dzeu sa îl ierte
10
11

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166