REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Doliu la Hollywood: A murit o actriță legendară din filmul Little House on the Prairie

Doliu la Hollywood: A murit o actriță legendară din filmul Little House on the Prairie

A.F. 28 august 2023 | 00:00 320

Hersha Parady, actrița cunoscută mai ales pentru rolul din "Little House on the Prairie", a murit la 78 de ani.
Fiul lui Parady, Jonathan Peverall, a confirmat pentru The Hollywood Reporter că aceasta a murit la domiciliul său din Norfolk, Virginia, pe 23 august, Peverall înființase anterior o pagină GoFundMe pentru a ajuta cu cheltuielile medicale legate de lupta lui Parady cu o tumoare pe creier care "i-a răpit puterea, memoria și, din păcate, personalitatea vibrantă". Pagina oficială de Facebook Little House on the Prairie a anunțat, de asemenea, decesul acesteia.

Doliu la Hollywood: A murit o actrita legendara din filmul Little House on the Prairie

Parady a debutat în serialul "Little House" în cel de-al patrulea sezon, în 1977, în rolul învățătoarei din Walnut Grove, Alice Garvey, un personaj care avea să aibă un sfârșit tragic memorabil. În timpul celui de-al șaselea sezon, Alice a încercat să salveze copiii de la Școala pentru nevăzători, care luase foc. Incendiul, provocat accidental de Albert Ingalls (Matthew Labyorteaux), i-a luat în cele din urmă viața.

Parady și-a amintit de acest episod ca fiind unul dintre episoadele preferate într-un interviu pentru Little House Memories (conform CBR). "Cel puțin am ieșit cu un răcnet și nu cu un scâncet", a spus ea. "Să lucrez cu băieții de la efecte speciale și cu Departamentul de Pompieri din L.A. a fost o premieră pentru mine, iar faptul că eram înconjurată de foc "controlat" și de extinctoare pregătite, eram pregătită să fac pe grozava! Mi-a plăcut fiecare minut!"

Pe Facebook, contul oficial Little House on the Prairie a amintit "gama incredibilă ca actriță", adăugând că "ne vom aminti mereu de profunzimea și inima pe care a adus-o în acest rol", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768