REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.7° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Doliu la Hollywood! Paul Gant a murit. Actorul a devenit celebru după rolurile din filmele Star Wars și Harry Potter

Doliu la Hollywood! Paul Gant a murit. Actorul a devenit celebru după rolurile din filmele Star Wars și Harry Potter

Valentina CAMARA 22 martie 2023 | 00:00 862

Este doliu la Hollywood! Celebrul actor Paul Grant a murit în urmă cu puțin timp. Actorul a cucerit publicul cu rolurile sale din filme precum Star Wars și Harry Potter, care au ajuns privite de întreaga lume. Paul Grant avea doar 54 de ani.

Doliu la Hollywood! Paul Gant a murit. Actorul a devenit celebru dupa rolurile din filmele Star Wars si Harry Potter

Hollywood-ul trăiește o zi neagră azi, după ce a mai pierdut încă un actor de talie mondială. Paul Grant s-a stins din viață la doar 54 de ani. Actorul a avut o carieră de succes și este recunoscut de o lume întreagă, atât după aspectul fizic, cât și după rolurile din Star Wars și Harry Potter.

Acum, fanii celor două filme celebre și familia lui sunt devastați de durere, deoarece nimeni nu se aștepta la o asemenea vârstă. Pentru ei, Paul grant va rămâne o legendă și un actor demn de luat exemplu.

A murit Paul Grant

Totul s-a întâmplat după ce Paul Grant s-a prăbușit pe strada din fața gării King's Cross din Londra, unde a fost găsit inconștient. Imediat după, actorul a fost dus de urgență la spital, unde și-a găsit sfârșitul.

Familia lui nu a dezvăluit cauza exactă care a dus la moartea lui, însă fiica lui a transmis un mesaj emoționant, prin care și-a arătat recunoștiința față de el. Paul Grant a fost numit o adevărată legendă, după ce a adus zâmbetele pe chipul fanilor a celor două filme celebre, Star Wars și Harry Potter.

”Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”, a declarat Sophie Grant, fiica actorului, potrivit publicației The Sun.

Actorul a jucat rolul lui Dobby din Harry Potter

Paul Grant a fost un actor legendar la Hollywood, după ce și-a început cariera pe vremea când era foarte tânăr. datorită aspectului său fizic, s-a potrivit perfect unor roluri precum spiridușul Dobby din Harry Potter, cu care a cucerit publicul.

Actorul avea o înălțime de doar 1,30, astfel că rolurile de spiriduș erau cele care i se potriveau cel mai bine. Paul Grant a mai fost spiridus și în filmul ”Labyrinth - Where Anything Is Possible”, unde a jucat alături de David Bowie, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobby a fost creat digital. Nu a fost interpretat de nimeni dpdv fizic. Doar vocea i-a fost asigurata de un actor, Toby Jones. Paul Grant a fost in rolul unui goblin, deci o fiinta pitica, dar rotunjoara. Nu sfrijita, schiloada, precum Dobby.
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303