REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Doliu la IPJ Constanța! Un polițist a încetat din viață

Doliu la IPJ Constanța! Un polițist a încetat din viață

Replica API 23 martie 2019 | 02:27 706

IPJ este în doliu! Ajutorul șefulului de post de la Poliția Ciobanu a murit. ”Cu profundă tristețe și regrete în suflet, anunțăm plecarea timpurie dintre noi a colegului nostru, agent sef adjunct Dănuț Jilavu, ajutor șef de post la Postul de Poliție Ciobanu, care, la data de 21 martie, a trecut în lumea de dincolo. În vârstă de 40 de ani, polițistul și-a dedicat mai bine de 15 ani muncii de Poliție, fiind un adevărat profesionist și lăsând în inimile noastre sentimente de mare tristețe”, anunță reprezentanții IPJ Constanța.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la cimitirul Municipal Constanța, începând cu ora 13.30, cu slujba de înmormântare la biserica Sf. Haralambie din municipiu.

Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleante și intreaga compasiune familiei. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DUMNEZEU SA IL IERTE.UN OM MINUNAT SI UN OM FOARTE BUN.CONDOLEANTE FAMILIE
4
1
Era sudor in port pe el a cazut o chestie de fier striata si ascutita. In afara de masa si copii nu l-a plans nimeni. Si partea mai nasoala este ca sotia nu mai exista nici ea fizic. Fotografia nu a aparut in replica ca era imbracat in salopete . Pe astia cine mortii masii ii mai plange???
2
6
ptr toti astia smecheri care nu respectati moartea unui om...o sa-i urmati cat de curand...tineti-va de mana...oricum treceti pe la nea Petru sa va luati bocancul in fund...asa sa va ajute Dzeu !!!!
6
3
Asta mai muncea 2 anisori si iesea la pensie cu 35 de milioane. Spagarii nu tb sa iasa la pensie. L-a luat d-zeu la el ca sa spele wc-urile la inchisoarea ingerilor. La mai multi pe lumea cealalta! Asta daca calca pe o bomba in Afganistan, nevasta-sa primea pnesie de urmas de peste 20 de milioane luna de luna. Bugetul macar nu a fost vaduvit de organul asta.
5
13
Asta e cultura din Cta! Pacat...tipic romanesc, nu cunoastem dar aruncam cu noroi. Domnul sa va vada! Dumnezeu sa il ierte pe defunct!
11
3
In primul rand, politistii nu iau pensii speciale, sunt pensii militare. Ese postul Pastelui, sa fim oameni si sa I uram drum bun spre locul in care vom ajunge cu toti. Dumnezeu sa te odihneasca!
18
2
Retardat imbuibat cu etnobotanice... A murit un OM !
20
6
Reanimati piticu la mort. Amin.
7
11
S-o fut pe ma-ta pana face icter
20
9
Ptr 14.03.Multa MU....E cocalar borat! Sa-ti iau neamul in p....a ca sigur esti vreo lepra a societatii !!
26
7
Acelasi bou nici macar nu stie ca politistii nu au pensii speciale. Ori se uita la anumite televiziuni ori este prea prost si vorbeste si el ce aude la alti prosti.Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca.
39
5
Mare bou esti asta de sub comentariul meu! Nu ti-e rusine boule? A murit un om tanar din pacate. Dumnezeu sa-l ierte!
38
5
mare paguba in ciuperci.....o pensie speciala in minus
7
46

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016