REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Doliu pentru Elena Băsescu: fiica fostului președinte al României a pierdut o persoană apropiată

Doliu pentru Elena Băsescu: fiica fostului președinte al României a pierdut o persoană apropiată

Valentina CAMARA 15 aprilie 2023 | 00:00 785

Elena Băsescu e în doliu! Fiica fostului președinte al României a pierdut o persoană apropiată și a dorit să împărtășească trista veste cu fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut publică o fotografie cu o cunoștință care s-a stins din viață și a transmis un mesaj emoționant.

Doliu pentru Elena Basescu: fiica fostului presedinte al Romaniei a pierdut o persoana apropiata

Elena Băsescu este una dintre cele mai iubite și apreciate apariții din showbiz-ul românesc. Fiica fostului președinte, Traian Băsescu, este activă pe rețele de socializare, acolo unde împărtățește și bune, și rele cu persoanele care îi urmăresc îndeaproape activitatea. De această dată, vedeta a mărturisit că a pierdut o persoană apropiată și a transmis un mesaj emoționant.

Doliu pentru Elena Băsescu

Elena Băsescu e în doliu! Fiica fostului președinte al României a pierdut o persoană apropiată și a dorit să împărtășească trista veste cu fanii de pe rețelele de socializare.

Drum lin, Ana!, a fost mesajul transmis de Elena Băsescu pe InstaStories, acolo unde a și publicat o fotografie în care apare alături de femeia care s-a stins din viață.

De o bună perioadă de timp Elena Băsescu a cam dispărut din lumina reflectoarelor și nu mai poate fi văzută la fel de des ca înainte pe micul ecran. Fiica fostului președinte al României este activă însă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani.

Elena Băsescu, despre posibilitatea de a se reîntoarce în politică

Elena Băsescu a candidat în anul 2020 cu PMP la alegerile parlamentare, însă partidul nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament. În urmă cu ceva vreme, întrebată dacă s-ar reîntoarce în politică, fiica fostului președinte al României a declarat că nu ar exclude această posibilitate.

„Sunt foarte mulțumită cu viața pe care o am în acest moment. Nu știu către ce mă voi îndrepta în viitor. Nu spun nu nici unei viitoare reîntoarceri în politică pentru că încă sunt foarte interesată de ce se întâmplă, dar îmi doresc să mai crească copiii .”, a declarat Elena Băsescu în cadrul unei emisiuni, potrivit spynews.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
EBA-ba nu este bagata in seama (ca toată familia lui "Bas-in-escu" din Basarabi (zona canalulu))!!!
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303