REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Donald Trump, băgat într-o cușcă de sticlă la primul discurs în public după tentativa de asasinat

Donald Trump, băgat într-o cușcă de sticlă la primul discurs în public după tentativa de asasinat

Andreea VLAICU 22 august 2024 | 11:27 751

Donald Trump și-a luat măsuri speciale de securitate după atentatul din care a scăpat, ca prin minune, cu o rană superficială la ureche. La primul miting electoral în aer liber de după incident, candidatul republican a fost protejat de o cutie de sticlă securizată. 

Donald Trump, bagat intr-o cusca de sticla la primul discurs in public dupa tentativa de asasinat

Trump a ţinut un miting în statul cheie Carolina de Nord, primul eveniment major de campanie în aer liber de când a fost rănit uşor la ureche de un bărbat înarmat, la un miting din statul Pennsylvania, la mijlocul lunii iulie.

După tragedie, Secret Service, însărcinat cu protejarea personalităților politice de rang înalt, i-a recomandat candidatului republican să nu mai participe la evenimente publice în aer liber.

Candidatul republican în vârstă de 78 de ani a participat de atunci la circa zece mitinguri în săli, dar a spus că nu renunță la întâlnirile cu susținătorii săi în exterior.

În cazul mitingului din Carolina de Nord, a fost montată o cutie din panouri de sticlă antiglonţ pe podiumul de pe care a vorbit fostul preşedinte, au relatat media americane, citând personal de securitate şi echipa sa de campanie, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar a prins acces la internet asta de la Palazu de isi da singur likeuri...
2
10
ULTIMA"PIATRADESICRIU"peste cariera politica a pseudo-"patriotului american"anti-migranti"Donald TRUMP(F): "SCUTIREA DE SERVICIU MILITAR: Trump nu a efectuat serviciul militar, iar in timpul Razboiului din Vietnam a beneficiat fie de scutiri de studii, fie medicale. In perioada 1964-1968, pe cand el urma cursurile universitare, a obtinut patru amanari de studii deoarece era student. In 1966 el a fost considerat apt pentru serviciul militar pe baza unui examen medical militar, iar in 1968 a fost clasificat rezumativ ca fiind apt de catre un centru de recrutare local, dar a obtinut o scutire medicala temporara"1-Y"in octombrie 1968, cu un an inainte de loteria de recrutare. El a atribuit aceasta scutire medicala unor pinteni calcaneeni la ambele picioare intr-o biografie din 2015. Nascut in 1946, numele sau figura in loteria din 1969 care selecta barbatii nascuti intre 1944 si 1950 pentru recrutarea viitorilor combatanti in razboiul din Vietnam" - "LA PLACINTE INAINTE, LA RAZBOI INAPOI!"
24
2
Avem Papă.
6
2
Din informatiile noastre, spionul sovietic Vladimir Vladimirovici Putin cu nume de agent KGB "ADAMOV"a fost coleg(IN GERMANIA)cu actualul pseudo-patriarh al pseudo-bisericii ortodoxe rusesti Kiril/Chiril al Moscovei, cu nume de agent KGB"MIKHAILOV". Singurul merit al lui"ADAMOV"Putin a fost ca era nepotul "bucatarului lui Stalin", ceea ce i-a permis intrarea in KGB, el fiind, de altfel, un "agent mediocru" precum l-au numit fosti colegi, iar misiunile sale ar fi fost unele de, citez, "gainari". Ei bine, din informatiile noastre de la anumite vrabiute ale lui nea Ionica PACEPA, agentul sovietic "ADAMOV" Putin ar fi avut un anume prieten INDECENT de apropiat, al carui nume de cod ramane (inca) "TOP SECRET". De asemenea, din informatiile noastre puse cap la cap, reiese faptul ca respectivul "agent TOP SECRET-NAzlST"ar putea fi DONALD TRUMP(F) sau chiar sotia sa, modelul nud MELANIA(Knavs/Ulcnik)TRUMP ar fi"spion KGB"cu"origini yugoslave"si o mare admiratoare a"pietricelelor stralucitoare"
24
2
Bunicul lui Donald, Friedrich Trumpf, a emigrat in SUA(1885) schimbandu-si numele in Frederick Trump; s-a imbogatit in perioada goanei dupa aur din America detinand restaurante si hoteluri in orase prospere si pensiuni(zona orasului Seattle, SUA si regiunea Klondike-Canada); dupa moartea sa, sotia Elizabeth si fiul Fred au preluat afacerile in"ElizabethTRUMP&SON". Bunicul lui Donald a inceput afacerea familiala, tatal Fred a fost un magnat imobiliar din New York, acumuland o uriasa avere familiala pe care a transmis-o fiului. Donald Trump a spus ca este mandru de originea sa germana+a participat in calitate de mare maresal in 1999 la parada germano-americana Steuben(New York). Drumpf, numele ancestral al familiei, s-a schimbat in Trump in timpul razboiului de treizeci de ani din secolul al 17-lea. Donald Trump nu a stiut dintotdeauna ca are origini germane, crezand o vreme ca este suedez, pentru ca se pare ca tatal sau si-a ascuns originea din cauza ascensiunii nazismului. DESTEAPTA-TE
24
2
INFORMATII DE ULTIMA ORA: O dictatura a familiei TRUMP in SUA este echivalentul dictaturii familiei KARDASHIAN in SUA sau a familiei KIM Jong in Coreea de Nord, familiei Romanov in Rusia sau a familiei (fratilor) Becali in Romania etc. Numele real al familiei TRUMP este TRUMPF(GERMANIA), deci familie de migranti"0LlGARHl". Citez: "Donald Trump este de origine germana din partea tatalui sau si de origine scotiana din partea mamei sale; bunicii si bunicile lui Donald s-au nascut in Europa. Bunicul din partea mamei era pescar iar bunicul din partea tatalui(nascut in Bavaria) a fost ucenic-barbier intr-o mica frizerie din Germania(inainte de-a ajunge in America, unde a devenit patron de restaurant si investitor). Tatal Fred Trump, nascut in Queens, parintii lui fiind din Kallstadt, Germania, si a devenit unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din orasul New York si de pe Coasta de Est a SUA. Mama lui Donald Trump, Mary Anne nascuta in Scotia, migreaza in SUA in 1930(...) VA URMA!
24
2
E o dovada de slabiciune faptul ca agentul ruso-chinez TRUMP umbla in"ACVARIU", de frica sa nu fie impuscat de propriul popor. Mai mult de atat, tocmai de un sustinator al republicanilor si in mod special al lui TRUMP, a fost cel care a incercat sa-l asasineze prin falsul atentat cu gloante oarbe, lovindu-l in ureche in CAMPANIE ELECT0RALA, incercand sa arate cu degetul spre democrati. SUA este cea mai puternica armata a lumii si"creierul"NATO-OTAN(cea mai puternica alianta militara de la facerea Pamantului si probabil pana in ultima zi de existenta a speciei umane). SUA nu poate avea un presedinte care risca sa fie asaltat de gloante din toate directiile, pana la sfarsitul"viitorului sau mandat". EXCLUS. RUSINOS! Asta vor rusii si chinezi, ca"pamantenii"sa se intoarca spre C0MUNISM / EURASIANISM. TABLOU COMPLET: MELANIA TRUMP=AGENT DUBLU"spion rus"cu origini sovietice, nascuta in Republica Socialista Slovenia. Vor refacerea URSS(EURASIANISM) si resuscitarea YUGOSLAVIEI/AUSTRO-UNGARIEI
24
2
TRUMP este definitia PENlBlLULUl. In DEX gasesti poza lui pe WC-ul din aur, identic cu cel pe care il aveau sotii Ceasescu (ATENTIE, scrie aur, nu hAUR), iar pe hartia igienica, printat 1 D0LAR fals cu portretrul lui GE0RGE SlMl0N, respectiv DlANA l0BAG0vici S0Soaca pe verso, gata, gata sa faca cunostinta cu"0CHlUL-AR0-lLLUMNIATI". Sunteti voi, sustinatorii hAUR-S0S-PSD-FSN-TRUMP/Putin/Xi Jinping, PR0STll SATULUI? Intreb pentru un prieten, caci eu stiu deja raspunsul. "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu"? Americanii l-au refuzat pe TRUMP la alegerile trecute + castigase prima data pt. ca americanii au V0TAT impotriva lu'Hillary Clinton. TRUMP in"cusca"(CA PAPA) de frica sa nu-l impuste propriul popor? CEA MAI PUTERNICA ARMATA DIN LUME, condusa de un "TRUMP CU M0RC0VUL LA C'UR", 'blindat'impotriva propriului popor? ALT PARAD0X: GE0RGE SlMl0N va promite"UNIREA CU MOLDOVA", desi el e"PERSONA NON GRATA"(interzis acolo)? DE 12 ORl ne-au invadat rusii, iar SlMl0N E RUSOFIL(tradator ca S0Soaca)
24
3
Asa trebuie sa vorbească și Oana,și bahmaimuteanca în cutie de sticla
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365