REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Donchi Pufleni, patronul complexului Caraiman din Neptun, a găzduit Școala de vară a femeilor liberale

Donchi Pufleni, patronul complexului Caraiman din Neptun, a găzduit Școala de vară a femeilor liberale

Replica API 11 septembrie 2022 | 20:46 9566

Școala de vară a femeilor liberale s-a organizat în acest an, în stațiunea Neptun, la complexul Caraiman deținut de afaceristul Donchi Pufleni.

În perioada 9-11 septembrie a.c., OFL organizează Școala de Vară de la Neptun, găzduită de Hotel Caraiman, deținut de afaceristul constănțean Donchi Pufleni. Femeile liberale, cât și politicienii de la nivel național sunt cazați în hotelulul afaceristului din Neptun.

Pufleni Donchi este cunoscut ca fostul proprietar al echipei de fotbal Săgeata Năvodari dar și al hotelului Royal, vândut către Aurelian Marin.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratii Migit zis Toiu au ajuns vai mama lor.Au facut afaceri cu crutoane de taurasi si cel mare nu si-a terminat vila inceputa de acum 10 ani.Fata celui mare,Elena,nici nu s-a maritat bine ca deja a inceput scandalul cu sotul ei.Bine ca umbla maica-sa prin toate manastirile si bisericile posibile si imposibile si pupa toate icoanele si fac numai escrocherii.Niste nimicuri care cred ca au valoare.
1
2
Cum pot face rost de filmuletul cu Cristina Caramitru?
0
0
I se spune funie !
1
0
L au gasit cu funia in beci , omu credea ca are asigurare casco !nevastasa sirma plateste sa fie fututa !omu are datorii mari pe la camatari , in afara de banci , crotale etc !
3
0
Un mafiot mare de la bucuresti urmeaza sa te calce in picioare !
4
1
Au returnat milioane de euro la tauri , oamenii se judeca , au avocati care le toaca si aia banii !
1
1
Este un om de afaceri din satul vasile alexandri tistimelu , detine foarte mult teren arabil , omu e mult mai smeker decat donchi pufleni !din cauza lui donchi pufleni a trecut apartamentul pe fratisu valentin , ca el e urmarit pentru oile care le a trecut baronu pe el ! Si el o sa ramana fara apartament !
2
0
Cei mai escroci.Adepti ai furtului si a tuturor nenorocilor. Depravati in adevaratul sens al cuvantului. Femeile bijduvence au in ADN-ul lor sexul. Isi fac cate un amant pe care-l pastreaza in caz de descarcare hormonala. Nu mai conteaza varsta, o fac si la 55 de ani. Ei, barbatii bijduveni sunt niste animale cu fata mai spalata, dar instinctul salbatic nu le dispare din oase.Bijduveni l-au speriat inclusiv pe tata escrocilor, Teodosie! Cu totii isi fac ritualurile la biserica sponsorizata.Pe degeaba, tot niste desfranati raman. Neam de salbatici.Si urmasii lor. Exterminarea e singura solutie.
2
0
asta dupa nume este olandez de la van basten, van ghele?????
1
0
PNL partidul intelectualilor. Ce gluma proasta. Trebui doar sa vezi poza de mai sus si simti intelectualitatea care emana din ea
1
0
Cum sa te cheme ca pe magarul lui shrek?
2
0
Inhamareala !
2
0
Atentie la funie !
2
0
Pufleni, Pufleanu, Puflene, si toti rude intre ei. Toti cu 4 clase, dar toata viata lor e un sir lung de infractiuni.Nevestele niste inculte cu scaunul in fata casei sau a blocului la macanit. Sunt asemanatori clanurilor de rromi. Cu nunti in strada ca sa-i vada lumea. Cu totii vorbesc stalcit romaneste, dar cu case impunatoare. Din pacate leprele de machedoni conduc Constanta.Pana nu se urnesc constantenii bastinasi sa-i goneasca tot asa va fi.Se va ajunge la extremism in viitorul apropiat din cauza acestor lepre.
2
0
Femeia plateste ca sa se umble in ea !si vrea p**i de baieti tineri , se ingroapa baronu la camatari si ea face plata !
2
0
Aga neAtar tapu oaciu ficiu calutu tarlic ceafura dinca paduraru coci purni in gura sterghiu donchi pufleni funie tot neamul liuta toata familia bela toata familia bela cofetaru stefan si panait fratii migit toiu iancu animalu luciu teia cartali halciu director sageata papazica bob avea baronu pe el darlaiani teia misu stere mitica darlaiani si multi altii ! Rog replica se tin dosarele pe loc ! Cum e posibil ca fraierii astia , oierii astia sa ramana cu banii ?
1
0
Nevasta sa, Sirma , aproape zilnic si o trage prin straini, dar i se iarta ! Duminicile merge si se roaga pe la manastiri !
1
0
Calare pe funie !
1
0
Ce nu stie lumea baronu mai e infipt intro banca cu trezor si cu sfantu !
1
0
Pufuleni ,stere,zisu,chiru,mitu ,chirata,sultana
2
0
A vrut sa se inhameze !
1
0
Poarta legal in el 250 300 kg rahat , termen de funie maxim sfatsitul anului 2023 !
1
0
Ce duhoare de branza o fi acolo...
1
0
Magarusu lu Shrek!
1
0
Care femei liberale????? Manolache si Galav de la inspectoratul scolar???? Aceste individe reprezinta femeile liberale?? Rusine pnl!
2
0
Bijduvencele au ajuns c u r v e l e machidonilor.Toate una si una.Umbla hormonii in ele mai ceva ca mustele in lapte, iar alea divortate sunt independente ca sa nu mai dea socoteala.Si toate dupa 40 de ani.E breasla celor de la 45 in sus care-s. pline de silicoane si botox.Curvasareala e principiul de viata.Si culmea, toate merg la biserica! Invoca religia mai ceva ca prezervativele.Toate merg la Sf. Paraschiva de zici ca-s cel putin Maica Tereza.Bijduvencele is ochiul dreaqului.
4
1
Tararache ala de se penseaza si se epileaza mai traieste? Cum mergea el asa cu pantaloni mulati si camasa descheiata ca sa se vada tatuajele la mokangeala la Eforie si se pozeaza ca fiind in bora-bora. Smecher tare omu.Pacat ca l-a turnat pe fina-su japonezu la DIICOT. Intrase corcoiul in kur. Un mokangiu.
5
1
Funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia funia
2
0
Mai exista PNL? Poate doar imbuibatii aia spalati pe creier, curvele de partid si lipitorii de afise.
2
0
Pai ce filmulet.cu Cristina caramitru?
5
0
Avea 10000 de oi fictive , trecuse pe tot neamul , avea si pe papazica chiftul a hoariei , a avut n tentative de funie , a tras tepi peste tot , acum la neptun nu si plateste angajatii , are din urma de platit la firmele care ia u construit hotelul , ia bani de la camatari , asta e om de afaceri ? Sorsa baditeanca si a lasat copilul mic , sa plece la p**a dupa baditeanu ca avea flama banilor ! Fata ei nici nu vrea sa auda de ea ! Porma a plecat militara pe la poarta alba !
0
1
Si uite de ce banca statului ii da lui Donchi Danky milioane de euro sa cumpere si sa faca hotelul...cica care nu e al lui ... a al lui finu.
1
0
tigania aia e perfecta ptr femeile liberale.bouarul machi a defrisat nucii si a facut o terasa mirlaneasca in soare unde nu vine nimeni.intelogenta machi de incult prostan!
2
0
De unde fac si eu rost de filmuletu cu cristina caramitru ex ghita , stie cineva , cica ar fi fost pe telegram dar nu l-am vazut
10
0
Nu a vandut niciun royal , royal la pierdut la banca , cum tot la fel isi pierduse si casa de pe unirii , unde a vrut sa se spanzure , nu il mai umflati , tot ce are la neptun nu este al lui ! El are vreo 6 milioane la banci , plus boargii ! Sa nu mai zic are doi copii retardati : fiisu doarme pe el , nu stie pe ce lume traieste , fiisa alisia e plina de boli , l au pacalit pe fraierul ala de dan stere , care credea ca da lovitura ! Nevastasa sirma umbla din p**a in p**a
2
0
Liberalismul cipanizat. Ce rusine!
3
0
sa ii vad sub rotile tirului pe toti din poza
1
0
Intr o tara civilizata bijduvenii nu aveau voie in oras. Mai salbatici ca bijduvenii nu exista.
2
0
ce plm de nume mai e si asta donchi pufleni...
1
0
Aceste chermeze de partid s-au dovedit a fi in timp adevarate intalniri intre puscariabili
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513