REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
26° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Donțu a recuzat-o pe judecătoarea Mazilu, implicată în scandalul de la BRD Dorobanți

Donțu a recuzat-o pe judecătoarea Mazilu, implicată în scandalul de la BRD Dorobanți

Replica API 9 mai 2022 | 00:11 3852

Consilierul județean Gheorghe Donțu, exclus din PSD pentru că a votat, într-o ședința de Consiliul Județean, proiectele PNL, a cerut, din nou, schimbarea judecătorului în dosarul în care cere anularea excluderii din partid. Este vorba despre judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu, implicată în scandalul Mafiei bancare din Dorobanți.

Soluția în dosarul lui Gheorghe Donțu, în care cere anularea excluderii din partid, se lasă așteptată. Luna trecută, consilierul județean a recuzat judecătorul de caz, respectiv Cristina Gabriela Mazilu, însă la termenul din 20 aprilie, președintele instanței i-a respins cererea de recuzare, ca neîntemeiată.

Cine este judecătorul Cristina Gabriela Mazilu!

Judecătorea Tribunalului Bucureşti a avut calitatea de suspectă în Dosarul mafiei bancare. Este acelaşi dosar în care apare numele cuscrului fostului preşedinte Traian Băsescu, Bebe Ionescu, cel care este artizanul firmelor care nu au mai restituit zecile de milioane de euro la BRD. În acelaşi act se arată că soţul ei, sau fostul soț, Aparaschivei Cristian Relu, era mâna dreaptă a omului de afaceri Remus Truică, cel care este şi naş al judecătorului amintit. Lumea Justitiei a dezvăluit despre jaful de la BRD si implicarea judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu, și spunea că aceste „tunuri” s-au dat cu ajutorul unor clienți-sageata, cu care judecatoarea si fostul ei sot se petrecea prin vacante în statiuni de lux precum Valgardena – Italia. În 2019, dosarul cu fraudele de la Grupul BRD Dorobanti, estimate de BRD la circa 53 milioane de euro (prejudiciu) declinat de la DIICOT, se afla în lucru la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul PICCJ, din pricina implicării judecatoarei Cristina Gabriela Mazilu.

Reamintim că Gheorghe Donțu a fost exclus din PSD, la sfârșitul lunii mai, pentru că a votat, în ședința de Consiliul Județean, proiectele PNL. Decizia a fost luată în BPJ. Consilierul Județean a contestat decizia la Tribunalul București, chemând la bară atât Organizația Județeană a PSD Constanța, cât și Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj - PSD Constanța.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stroe si ai lui, 55 din valoarea politica a lui mazare
0
0
Bravooo, mai draga Ghita
1
0
Casa ALBASTRA si cass CLARES il dau in urmarire locala si anala!! Scheletul DONTzU este declarat NUL.
0
0
Scheletul a**a PSD-ist a fugit de la Casa Albastra
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768