REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Dorel Constantin Onaca, validat președinte executiv al Partidului România Mare

Dorel Constantin Onaca, validat președinte executiv al Partidului România Mare

A.F. 3 iunie 2024 | 00:00 1328

Dorel Constantin Onaca a fost validat președinte executiv al Partidului România Mare în Cadrul Consiliului Național al Partidului România Mare. 

Dorel Constantin Onaca, validat presedinte executiv al Partidului Romania MareDorel Constantin Onaca

Duminică, 2 iunie, la Camers de Comerț și Industrie a României s-a desfășurat Consiliul Național al Partidului România Mare. La eveniment au participat peste 250 de delegați  sosiți din toată țara, dar și oaspeți de marcă din străinătate care au onorat Forumul Economic România Mare ,,FERM" organizat în continuarea lucrărilor Consiliului Național. Președintele Executiv al Partidului România Mare a mulțumit tuturor filialelor Partidului România Mare pentru activitatea desfășurată în actuala campanie electorală, și pentru promovarea principiile și idealurilor P.R.M.    

Delegații au votat ulterior, în unanimitate, validarea lui Dorel Constantin Onaca în funcția de Președinte Executiv al Partidului România Mare.

Dorel Constantin Onaca, validat presedinte executiv al Partidului Romania Mare

Partea a doua a Consiliului Național a fost dedicată Forumului Economic România Mare FERM, la care au conferențiat invitații de onoare: Vincenzo Di Palo, coordonator pentru Europa de Est al Comisiei Paritare Interparlamentare Europene pentru Cultură și Politică; Luca Bellotti, deputat în Parlamentul Italiei, Subsecretar de Stat la Ministerul Muncii și Politicilor Sociale; Giorgio De Carlo, profesor universitar la Catedra de Tehnici de Cercetare a Pieței din cadrul Universității Ca Foscari, unul dintre speakerii Forumului Economic Mondial de la Davos.

Ei au salutat poziția Partidului România Mare de partid pro european si pro NATO si de asemenea, și-au exprimat aprecierea față de efortul liderilor P.R.M. de apropiere de platforma politică a Partidului Popular European.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Delegatii, in numar de e-nspe, au votat...ha-ha-ha...
1
0
Felicitari Domnule Onaca
3
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016