REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dorel lovește din nou! A vrut să toaleteze copacii și a lăsat fără internet sute de locuințe. Video

Dorel lovește din nou! A vrut să toaleteze copacii și a lăsat fără internet sute de locuințe. Video

Ana Maria LIPAN 6 octombrie 2023 | 00:00 3917

„Dorel“ a dat lovitura din nou! Dacă cetățenii orașului deja s-au obișnuit cu acest personaj și cu dezastrul pe care l-a creat pe șantierele interminabile din Constanța, iată că el încă mai poate surprinde. De data aceasta nu vorbim despre muncitorii care realizează lucrările de reabilitare ale marilor artere rutiere ale municipiului, ci de un angajat însărcinat cu toaletarea copacilor din zona intersecției străzii București cu bulevardul 1 Decembrie. Pe lângă ramurile uscate, acesta a reușit să taie și mai multe cabluri cu fibră optică, care asigurau conectarea la internet a zeci de locuințe. 

Dorel loveste din nou! A vrut sa toaleteze copacii si a lasat fara internet sute de locuinte. Video

Veșnicul „Dorel“, personaj notoriu în Constanța, oraș transformat în șantier în ultimii ani, a surprins din nou locuitorii municipiului, reușind să lase cartiere întregi fără conexiune la internet. Muncitorul însărcinat cu toaletarea copacilor din zona intersecției străzii București cu bulevardul 1 Decembrie, a reușit, prin „exces de zel“, să taie și mai multe cabluri de fibră optică, care furnizau internet pentru sute de locuințe. 

Dorel loveste din nou! A vrut sa toaleteze copacii si a lasat fara internet sute de locuinte. Video

Problema a fost sesizată în jurul orei 12:00, joi, 5 octombrie, când utilizatorii au rămas fără acces, sistându-și astfel activitatea. La ora 15:00, angajații operatorului de servicii de telecomunicații încă mai lucrau pentru a repune în funcțiune cablurile, încercând astfel să remedieze problemele cauzate de muncitorul neglijent. 

Dorel loveste din nou! A vrut sa toaleteze copacii si a lasat fara internet sute de locuinte. Video

Reamintim faptul că Primăria Constanța a semnat anul acesta un contract în valoare de 3.865.528,82 lei, fără TVA pentru tăierea, igienizarea, toaletarea și tăierea de corecție a arborilor din municipiu. Câștigătoarea acordului cadru este asocierea Garden Center Grup SRL – RO Verde Landscaping SRL.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica fura curent puternic! Sterg comentariile... deci faceti articole la comanda!
1
0
in subsol sunt conductele de gaze, canalizare ,apa curenta ,cablurile ,ele trebuesc casetate nu ...vraiste,fara sa se stie de ele pe unde trec!
2
2
Dorel e Chitac ,se stie
21
2
Fasole a blocat ani de zile ingroparea cablurilor .A fost favorizata o firma mai prietenoasa care dorea sa fie singura cu cabluri ingropate prin sat zic unii si altii
7
1
Am recunoscut cel putin doi dintre ei ,bunicii CATV-ului din Constanta, profesionisti adevarati ! Pentru parerologii de serviciu ,ei sunt cei care v-au instalat desenele animate pe tv, cand mergeati la gradinita...sau nici macar nu erati nascuti ! Asa ca lasati-o mai moale cu parerile voastre, cum ,si ce,de ce , pe unde trebuiau sa fie retelele....autostiutorilor, mergeti la munca !
8
3
ASEARA,PE SOS MANGALIEI ,DUPA PODUL DE LA DORALLY SPRE BILLA A FOST O AVARIE ,IESEA APA DIN CRAPATURILE ASFALTULUI ,CAM PE BANDA A DOUA,ZONA ACEEA NU ARA CONDUCTE PE STRADA, NU S-A LUCRAT PENTRU SCHIMBAREA LOR, SUNT PRIN SPATELE BLOCURILOR,AU SPART ASFALTUL PROASPAT TURNAT, DE LA MIJLOCUL STRAZII,INSPRE TROTUAR, SI AU MERS CU CAUTAREA PANA SPRE BORDURA,TOT PROASPAT LUCRATA,SPARGAND ASFALTUL PE PRIMELE DOUA BENZI IN SENSUL SPRE FAR,APA IESEA DE SUB TROTUAR, UITE ASA S-A DISTRUS ASFALTUL,AU VENIT LA INTERVENTIE FARA UN PLAN AL TEVILOR, NU AU STIUT UNDE TREBUIE SA SPARGA SI AU INCEPUT DIN MIJLOC,VOR FI PETICE, CARE NU VOR FI NICIODATA LA ACELASI NIVEL CU ASFALTUL TURNAT PLUS CA S-A DISTRUS PLASA DE REZISTENTA CARE SE PUNE INAINTE DE A ASFALTA,O MIZERIE DE MESERIASI,CU NISTE SEFI PUSI PE ALTE CRITERII ACOLO
14
0
Numai la Romanica cablurile de internet merg prin copaci !, e mai rau ca la t****i !
13
5
DOREL muyangel KIR DA KATEL cu KAP DA PURCELL
4
4
Pentru Costel : Sti tu ceva dar nu tot!
3
1
Acele cabluri trebuia sa fie in subteran; cel care a facut o nu are nicio vina; articol scris la comanda,de cand rds are atat putere? Ma rog , clienti si au asumat cand au semnat cu “caracatita rds” care de ani buni sfideaza lege si se extind fara jena- Dorel bine a facut !
17
8
Cablurile taiate erau prin aer, deci nu prin subsol? De ce? Este reglementare veche deja: toate trebuie sa fie trecute in subsol. Sunt mai presus de lege acesti furnizori de Internet? Cine este mai vinovat: Dorel sau cei care nu respecta legea?
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510