REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
21.5° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Dorel lovește din nou! Din cauza lucrărilor de mântuială, curțile localnicilor din Băneasa se inundă Video

Dorel lovește din nou! Din cauza lucrărilor de mântuială, curțile localnicilor din Băneasa se inundă Video

Replica API 12 septembrie 2022 | 00:00 3705

Un localnic din Băneasa reclamă lucrările de mântuială făcute de firma Disan Expert. Astfel, firma care se ocupă de lucrările de canalizare din comună, în momentul în care au construit rigolele de scurgere, nu s-au asigurat că acestea au capacitatea de captare a apei, iar acolo unde s-au construit pasarelele de acces în curte, acestea se înfundă. Din această cauză, în urma ploilor abundente din ultima vreme, toată apa s-a scurs către gardul acestuia, dizlocându-i temelia pe o distanță de 2 m. Mai mult decât atât, apa scursă i-a inundat localnicului curtea, acesta solicitând acum intervenția primăriei pentru rezolvarea situației.

Localnicul solicită intervenția Primăriei pentru rezolvarea acestei situații, nedorind să i se inunde iar curtea sau degradarea gardului.

Lucrările de canalizare au început in 2020. Atunci a fost prima oară când mi-au băgat apă în curte, de când mă stiu eu. Au spart și niște conducte pe acolo, au făcut inundații prin curte. I-am scris primarului, nu a binevoit să îmi răspundă. După aceea au pietruit șoseaua fără să facă decopertare, au înălțat-o în unele locuri cu 60, 70 de cm. Au venit cu rigolele de scurgere, au făcut o rigolă care nu are capacitatea de captare a apei, și unde au făcut pasarele de acces în curte, acolo se înfundă.

De pe strada Dumbravei, au dat scurgerea la apă toată spre gardul nostru, pasarela nu face față și se înfundă. Iar între gard și pasarelă au lăsat pământ, să provoace distrugere, mi-au stricat gardul, mi-a dizlocat temelia la un gard, vreo 2 m, se vede pe sub ea, alți doi metri de gard mi i-a înclinat. Mi-a băgat apă în toată curtea, mi-a colmatat tot pe aici, încerc să fac trotuare și apa curge pe lângă trotuare și ia pământul și rămân trotuarele suspendate. Primăria are obligația să rezolve, să vedem ce fac mai departe, pentru că ar trebui să se sesizeze din oficiu. Mi s-a spus să fac reclamație că Inspectoratul de Stat în Construcții. Păi, nu Primăria trebuie să mă protejeze în cazuri din astea? Sub comanda lor s-a făcut așa ceva. Mâine mă duc la primar să fac plângere.” a declarat localnicul pentru Replica de Constanța.

Mai jos puteți urmări filmul unde se văd lucrările de mântuială făcute, dar și urmările pe care ploile abundente le-a provocat localnicului, inclusiv curtea plină d noroi, dar și cum a fost afectat gardul acestuia.

Date despre Disan Expert

Firma Disan Expert a fost înființată în anul 2003, și are ca principal obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Pe anul 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 30 065 413 lei, un profit de 1 020 038 lei și datorii de 12 240 347 lei, cu un număr mediu de angajați de 148. Victor Sâmboteanu și Constantin Berdilă sunt cei doi acționari ai firmei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Disan expert, niste p******e
1
0
aliti privati din tagma daca sta in picioare e zid, daca pica,e trotuar, care injura bugetarii!!
0
0
doi tepari notorii.
1
0
Papaiarba,sa si faca sabena , pentru ca l asteapa multi ani in The White Gate.Stie cum e, pentru ca a mai fost acolo,doar ca acum nu o sa mai fie la primari,stie el...
0
0
Articol scris la comanda. Cunoscatoriii stiu de la cine a venit comanda.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513