REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.3° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de canabis. A mințit polițiștii?!

Dorian Popa a ieșit pozitiv la consumul de canabis. A mințit polițiștii?!

Mirela PASCAL 4 noiembrie 2023 | 00:00 3115

Probele toxicologice în cazul lui Dorian Popa arată că acesta a consumat substanțe interzise. Influencerul nu a făcut nicio declarație până în acest moment. Dorian Popa ar fi mințit oamenii legii când a fost oprit la volan. El le-a declarat polițiștilor că a inhalat accidental un fum dintr-o țigară care conținea substanțe interzise.

Dorian Popa a iesit pozitiv la consumul de canabis. A mintit politistii?!Dorian Popa

Însă, probele toxicologic îl contrazic, pentru că influencerul a ieșit pozitiv la consumul de canabis, potrivit realitatea.net.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis poliția

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Kelutzu: ce-am facut Vecina? Nici macar 2k views cu vedeta colodrogata?
2
0
D P e dovada vie ca adoram mascaricii. Asta, mazare si altii ca ei. Bravo noua. V-a zis Fana de mai jos care-i treaba.
2
0
astia sunt artisti care ne face frumoasa si bogata tineretea trebuie ocrotiti de legile tarii de rautatile poporului gelos pe ei ca iau banii romanilor dornici de senzatii tari muzica buna si distractie la maxim
0
1
Să uschit din Roumania
5
0
Da ne pisam pe el de bulan spart
7
0
ce slutalau care se rahateste pe el. hatz te inhatz, gaozarule
13
1
Pt ăsta se aplica legea Anastasia???
5
1
Era de la shaorma,va asteptati la sinceritate?
15
0
Ați. Inebunit cu asta. A. Crescut copiii e vreun doctor. E un boschetar
35
1
Dar ce, va asteptati sa iasa pozitiv la… placinta cu mere ?!?
23
1
Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
4
8
Culmea! Ce va așteptați de la teparul noii generații?? El este un frecvent consumator, încă din anii studenției. Nu-i asa, frate? Un caracter urat și educat greșit și pătimaș, crezând ca asta e calea!! Da, dar spre alta usa......a minciunii și a dezonoarei. Oare știe ce este asta? Nu prea.
29
2
Sa i dau Mu***ie lui si lu masa
17
2

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513