REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Dorian Popa a scos din buzunar o sumă fabuloasă pentru noul său garaj de lux

Dorian Popa a scos din buzunar o sumă fabuloasă pentru noul său garaj de lux

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 799

Așa cum știe toată lumea, de ceva timp, Dorian Popa a început să investească în domeniul imobiliar. Acesta construiește propriile sale apartamente de lux, în care câțiva români norocoși urmează să locuiască după finalizarea locuințelor. Însă acest lucru nu înseamnă că vedeta nu se ocupă de amenajări și pentru el.  Recent, acesta le-a dezvăluit fanilor săi că își construiește un garaj așa cum nu s-a mai văzut.

Dorian Popa și-a construit un garaj de vis pentru bolidul său

Vloggerul nu se prea uită la bani atunci când vine vorba despre investiții de viitor. Astfel, atunci când vrea să își îndeplinească o anumită plăcere, artistul scoate sume enorme din buzunar.

Astfel, acum, după ce și-a ridicat casa de vis și și-a achiziționat un bolid de lux, Dorian a început să își amenajeze și un garaj pe măsura acestora. Așa cum a procedat și în cazul celorlalte proprietăți ale sale, vedeta a optat pentru nuanțe de negru. Piesa de rezistență a încăperii sunt însă oglinzile, care au ajuns chiar ieri în garajul youtuber-ului.

Bineînțeles, o astfel de lucrare nu se poate realiza fără o bază financiară solidă, care în cazul lui Dorian nu lipsește chiar deloc.

„Doamne, cum arată! Nu pot să cred! Ia vedeți, fraților, garajul meu. Uitați-vă cum arată totul. Nu pot să mai plec de aici. Cu vreodată să îmi spună mie cineva că mai bine fără oglindă? Păi du-te la plimbare”, a spus Dorian Popa, în noul său video de pe canalul său de YouTube.

Cu ceva timp în urmă, vloggerul le-a dezvăluit tuturor ce sume colosale a cheltuit în ultimii ani. Așa cum bănuia toată lumea, este vorba de multe zerouri, care au fost investite în afacerile în care Dorian este foarte implicat, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gasim i ar cacatul in garaj sa mi l gaseasca
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166