REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Dorian Popa nu poate scăpa de operația la genunchi

Dorian Popa nu poate scăpa de operația la genunchi

Valentina CAMARA 13 februarie 2023 | 00:00 642

În urmă cu ceva timp, o clipă de neatenție l-a adus pe Dorian Popa la o lungă perioadă de chin. Aflat în curtea casei sale și încercând să dezghețe asfaltul din fața garajului, artistul concentrat mai mult pe telefonul mobil nu a fost atent și a alunecat pe gheață.

În urma incidentului, acesta este nevoit să suporte o operație la genunchi.

Dorian Popa nu poate scapa de operatia la genunchi

Cât va mai fi nevoit Dorian Popa să meargă folosindu-se de cârje

Dorian Popa va fi nevoit să suporte pe data de 9 martie o intervenție chirurgicală care să îi rezolve problemele de la genunchi cu care se confruntă, după ce a alunecat pe gheață. De când s-a produs incidentul, artistul se ajută de cârje pentru a merge și se pare că nu va scăpa de ele nici după operație. Chiar dacă a avut câteva probleme de deplasare, programul încărcat al artistului nu s-a schimbat absolut deloc și acesta a încercat să rămână la fel de activ cum era înainte.

„Problemele, la mine, cum vin, așa pleacă. Ca atare, nu mă îngrijorez chiar dacă în ultima perioadă de timp a trebuit să merg mai degrabă cu ajutorul cârjelor decât al propriilor picioare.

Și se pare că o vreme, în această primăvară, voi continua să mă ajut de cârje! Nu mi-am schimbat foarte tare programul nici în condițiile astea. Chestiunile astea, un picior rupt, o mână ruptă, nu sunt de nasul meu. Nu mă pot ține ele departe de lume! Un banal picioruș sau un genunchi blocat sunt departe de a fi o problemă cu adevărat dificilă. Așa că am încercat să rămân la fel de activ, ca înainte. Mă vedeți pe mine stând în pat toată ziua și să-mi plâng de milă? Nu există așa ceva”, a declarat cântărețul, potrivit wowbiz.ro

Dorian Popa, despre postura de tată

Dorian Popa și Babs  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte mult timp, iar cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. Cuplul are foarte mulți fani, iar aceștia și-au exprimat de multe ori dorința de a îi vedea și într-o altă postură, aceea de părinți. Solistul a mărturisit că momentan nu simte să își întemeieze o familie, dar atunci când va decide asta nu va ezita nici măcar o clipă.

„Deocamdată nu simt chestia asta. În momentul în care o voi simți nici nu voi sta pe gânduri, nici nu voi clipi, dar cred că e o chestie pe care trebuie s-o simți din adâncul inimii”, a spus vedeta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai promovati nulitati ca si vedete , ce sa invete cei tineri de la asa specimene ordinare ..
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303