REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Dorian Popa primește o nouă lovitură, în scandalul drogurilor. Ce a decis instanța

Dorian Popa primește o nouă lovitură, în scandalul drogurilor. Ce a decis instanța

A.F. 27 iulie 2024 | 00:00 1476

Prins drogat la volan, la finalul anului trecut, Dorian Popa primește o nouă lovitură. Deși a negat că ar fi consumat substanțe, după o săptămână vloggerul a recunoscut că a fumat canabis.

Dorian Popa primeste o noua lovitura, in scandalul drogurilor. Ce a decis instanta

Dorian Popa

Timp de mai multe luni, instanța a analizat situația vedetei TV și, în final, a admis toate probele Parchetului și a dispus începerea procesului în care Dorian Popa este acuzat de consum de droguri la volan.

Ce scrie pe portalul instanțelor de judecată

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. .. privind pe inculpatul POPA DORIAN LAURENȚIU, fără antecedente penale, trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul POPA DORIAN LAURENȚIU. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 22.07.2024”, scrie pe portalul instanțelor de judecată.

Dorian Popa, prins conducând un Lamborghini, drogat, în timp ce era îmbrăcat numai în chiloți

Scenele incredibile s-au petrecut anul trecut, în octombrie! Acum a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu pentru consum de droguri. Artistul riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a anunțat artistul pe o platformă de socializare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un exemplu ptr tineri.
4
0
Hai sictir! Primești de la Dumnezeu plata pentru cât ești de ticălos! Figurantule!
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436