REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Dorian Popa: Recunosc, am consumat canabis. Am greșit indiscutabil. Video

Dorian Popa: Recunosc, am consumat canabis. Am greșit indiscutabil. Video

Ana Maria LIPAN 8 noiembrie 2023 | 00:00 3942

Vloggerul Dorian Popa, care a fost prins drogat la volan acum aproape două săptămâni, și-a cerut scuze public pe internet. Acesta a postat un filmuleț de aproape 10 minute în care povestește ce s-a întâmplat în seara în care a fost tras pe dreapta de poliție și și-a îndemnat fanii să nu procedeze niciodată la fel. Dorian a explicat și de ce era în lenjerie intimă și halat: pentru că ieșise din duș și mergea la un magazin aflat foarte aproape de casă.

Dorian Popa: Recunosc, am consumat canabis. Am gresit indiscutabil. VideoDorian Popa

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atentuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a explicat el.

Dorian Popa a mai explicat și de ce era în lenjerie intimă și halat, când a fost prins. „Ieșisem din duș, am tras un halat pe mine, nici nu m-am uscat pe păr și m-am urcat ca retardatul în mașină, m-am dus la magazin, la scurt timp m-a oprit poliția, polițiștii au fost foarte respectuoși și si-au făcut datoria. Și eu am fost cooperant, politicos, respectuos”, a mai spus Popa. De asemenea, el a mai adăugat că „până și polițiștii au fost surprinși de rezultat”.

„Până și polițiștii au fost surprinși de rezultat și au spus că se așteptau, dacă era să ies pozitiv la ceva, să ies la cocaină, probabil. Sunt o fire mai energică, mai expansivă. Indiferent câte scuze sau motive găsești, așa cum a făcut-o dobitocul meu de creier, nu este bine să te droghezi și susțin asta toată viața mea! Acum, simțind consecințele, vă îndemn să nu faceți asta niciodată”, a mai spus el.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Artistul Dorian Popa, testat pozitiv la canabis, a fost prins, în urmă cu câteva zile, la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, în localitatea Domnești, din Ilfov. Când a fost oprit de polițiști, Dorian Popa purta doar un halat de baie și le-a spus oamenilor legii că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental un fum dintr-un joint.

Vedetă pe rețelele sociale, unde are peste două milioane de urmăritori, Dorian Popa a condamnat în nenumărate rânduri consumul de droguri și de medicamente, spunând că substanțele provoacă dependență. Văzut drept un model pentru mii de copii și adolescenți, influencerul a rămas acum fără permis și riscă o pedeapsă cuprinsă între un și cinci ani de închisoare, scrie digi24.ro.

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recunosc, am fumat pasiv, la fel cum sunt și eu, tot pasiv!
5
0
Acum că ai recunoscut săvârșirea faptei ,ar trebui să te aresteze și să-ti mai de-a drumul atunci când spui DE LA CINE AI ACHIZIȚIONAT CANABISUL....adică vânzătorii....și s-ăi ia pe aia ptr trafic stupefiante...și uite asa destructurarea o rețea de traficanți. Nu vrei sa spui...stai arestat continuu....asa trebuie sa pățești,gayule
10
0
Similar cu"branza regelui". Din nefericire, acest tip de atitudine se vinde in societatea actuala si chiar se vinde bine. Oare catre ce ne indreptam? In plus, ii mai promovam si gratuit in media, pe langa faptul ca au sute de mii de urmaritori in social media. Viitorul suna extrem de p***t.
8
0
Un rahat ajuns mare scula în Ro.Proxenetio sunt respectați oamenii munci mooooooooooie
10
0
Exhibiționism! in chiloti/slip, mușchi arătați permanent în poziții tendentioase, lascive, piscine, uleiuri ...etc; vile, mașini de lux inaccesibile populației majoritare care muncește din greu; limbaj vulgar/cool și farseur în simularea sentimentelor. Iata batista suferintei....false!! Cultiva ura împotriva tatălui și ii murdărește amintirea, cu care manjeste toate aparițiile. Ce inteleg copiii de aici? Dar ca oprește circulația în Cta la ora serii când traficul e extrem de intens, ca să lanseze shaorme?? Cozi fără număr cu copii fugiți de la ore pentru o shaorma. Iata modelul copiilor voștri, părinți pasivi care acceptați aceasta vulnerabilitate!! Veti vedea ca pozează ca victima tocmsi ca sa impresioneze , iar copiii voștri îl vor venera imediat. Mare pericol public!!
12
0
Ce plangi maidanezule. Vai de caracterul familiei voastre. Ca si mamica ,,vedeta"ramaneti prefacuti si mincinosi.Stiti ce vorbesc petarde expirate
11
0
Bai agariciule tu esti barbat doar la inceput .Pe urma vezi ca faci pe fetita. Ce ne spuneai ca ai stat pe langa unii care fumau....maidanez
11
0
Inhalat NU in halat.
8
0
Nici un om cu scaun la cap nu pleaca la alimentara in halat si in papuci decat daca e plecat cu pluta. Sa-i fie rusine , promova cinstea, corectitudinea si el nu e decat un drogat. Mi-e mila de mama lui!
20
0
CE TOT AI FACETI RECLAMA MAGRAONULUI ASTA.CE ANVATA COPIII DE LA MIZERIA ASTA DE MAIMUUUTA.SICTIRI.
17
1
Legea "2Mai" cum a ramas cu ia cat mai trebuie sa asteptam pana va fi pusa in aplicare?
11
2
Cum ramane cu puscaria !? Nu sa aprobat legea ? Esti prins baut drogat la volan = PUSCARIE !!!
16
3
OARE A FOST SINCER VREODATA,ATUNCI CANS L-AU PRINS SE DADEA FATA MARE CA I-A SUFLAT UN GOLAN AER IN GURA SI A FUMAT PASIV, SPERA SA NU II IASA POZITIV PT CA FUMASE CATEVA ZILE MAI DEVREME,ACUM CAND NU MAI ARE CUM SA SE COTEASCA INCEARCA SA ISI SPELA IMAGINEA, FACANDU-SI MEA CULPA SI REGRETAND,E OARE DOAR PENTRU IMAGINE, EI DOAR PT ASTA TRAIESC,A FOST OARE SINCER VREODATA?
17
0
Buhaitul asta drogat este mare vedeta? Cine il considera pe drogatul asta vedeta, poate doar indivizii care il umaresc in eter (eter: sa nu creada cineva ca este pt inhalat)
21
0
Ai fost in juriu la copii aia talentați care te iubeau . Ce dracu e si meseria asta de vlogher ' păcăliți tinerii ăștia naivi sa va plateasca pe media scalambaielile voastre ' ar trebuii interzis acest gen de câștig piramidal . Organele abilitate să ia măsuri ' orice gen de job necesita o pregătire ' o diplomă ' etc
19
0
Toate vedetele cu droghetele nu ar trebui să mai ajungă în ziare sau tv Tinerii ia exemplu de la niște paraziți
15
0
Cum sa mergi la cumparaturi in lenjerie intima ca esti aproape de casa hai sa facem moda si din asta ca doar e model pt multi
20
0
p****i sunt aia care il urmaresc si l-au facut "faimos" Daca nu-l baga nimeni in seama lucra la LIDL / penny / auchan sau mai rau facea food delivery pe jos. Fara intentia de a aduce ofense celor celor care lucreaza la cele mentionate. Ba dimpotriva ar trebui sa fie ofensati ca unul ca dorina popa ar fi putut sa fie coleg cu ei.
26
0
CE FETE DE TREABA MARE SUNTEM NOI MAI DOREANE, PARCA ATUNCI CAND TE-A TESTAT FUMASE-I PASIV CE BARBAT ADEVARAT ESTI ,NENE, ITI ASUMI CEEA CE FACI, NU INCERCI SA TE COTESTI ,INSTINCTUL TAU DE FATA MARE NU TE-NSEALA,AI FUMAT PASIV MUSCHIULETZI AGRESIVI
19
0
Mai date n puma noastra de handicapat. Un pișat cu harfe de vedetă
22
0
Auzi mai D.Popa daca erai sincer spuneai:"recunosca ca am consumat canabis si imi cer scuze fatza de totzi creduli care ma urmareau pe net,v-am mintzit fratzilor si imi cer scuze pentru minciunile mele pe care voi le-ati crezut.
25
0
la cat de drogatt era, nici nu stia daca avea putza la el, cand s-a suit la volan
18
0
Face reclama la canabis. Bah dar tu p****i mai esti. Mie mila de prostia ta. La munca bah.
16
0
daca si tu ai ajuns la concluzia ca esti retadat ce sa mai zicem de copii care te urmaresc.ai aparut pe sticla ca ai mancat gandaci...deci la ce ar trebuii sa ne asteptam ca stai cu telefonul lipit de fata si ai limbarnita...asta inseamna sa fii destept...nu baiatu mamii esti un retardat fara nici o scuza.conduci masini scumpe,ai bani dar sa stii ca tot p***t esti si vei ramane.
23
0
Invidia e boala grea, mai bine comentez la articole si ma complac in situatia in care sunt si arunc vina pe altii pentru insuccesul meu.
12
6
Ai gresit bă buwlangiule....băgamiaș puwla in măta
16
3
Mars, ma! Dacă era sa te creada cineva, te scuzai în clipa detectării. Asa, sfătuit de unii care citesc comentariile si de avocați, v- ati gândit ca e rost de pierdere de bani și de popularitate. Cat despre tine ca artist, vai de mama ta, care te împinge la ura și celebritate de șantz. "Găsești tu calea" spre mântuire și shaorme, ca unde nu-i munca, e parnos. Scena cu plansu și batista insa, mai repeta și tu, ca e de cămin cultural. Hahahaha!!!
31
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513