REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dorian Popa și-a îndeplinit un vis din copilărie. A plâns de fericire

Dorian Popa și-a îndeplinit un vis din copilărie. A plâns de fericire

A.F. 16 februarie 2024 | 00:00 471

Dorian Popa (35 de ani) este extrem de activ în mediul online și muncește din plin pentru a crea conținut de calitate. Cel mai tare influencer al momentului, artist și vlogger, anunța ieri pe rețelele de socializare faptul că a plâns de fericire! Motivul? Și-a luat viza de America și se pregătește să plece curând acolo.

Dorian Popa si-a indeplinit un vis din copilarie. A plans de fericireDorian Popa

O mare dorință i s-a îndeplinit

„Am plâns precum un copilaș până acum jumate de oră! A venit momentul să vă dau vestea cea mare! Am luat viza de America! Este unul dintre cele mai mari visuri din copilărie! Aveam niște emoții! Probabil că ați văzut că sunt treaz de la 6.30 dimineața. La ora 7.45 eram în fața Ambasadei Americii! Îmi tremurau picioarele și mă rugăm la Doamne-Doamne să îmi îndeplinească acest vis, pentru că pot spune că printre alte lucruri în viața asta am muncit pentru a putea vedea și eu America!

Dorian Popa si-a indeplinit un vis din copilarie. A plans de fericire

Măcar o dată să o văd, înainte să nu mai fiu, Johnutzule! Și este adevărat! Oficial pot călători în America, Johnutzule! Mai multe detalii despre cum, cât a durat și ce trebuie făcut, mâine dimineață pe Daily vlogulescu!", anunțat, mega fericit ieri, Dorian Popa. Și dacă tot a bifat încă o reușită, artistul s-a gândit să își schimbe și look-ul, așa că a mers la salonul lui preferat și s-a tuns cât de scurt s-a putut.

Dorian Popa a plâns când și-a luat viza de America

„Hâtz cu Bună Dimineața! Hâtz cu boceală precum copiii care ies fericiți că au luat Bacul! Am lăsat lacrimile să se ducă, pentru că nu am vrut să fiu lacrimogen! Suntem pe parcarea mall-ului unde marcăm evenimentele importante și astăzi pot spune că mi-am îndeplinit unul din visurile din copilărie! Nu vă mint! Când am ieșit de acolo, am plâns  efectiv cu lacrimi! Jandarmii, băieții de la pază, îmi spuneau, „Gata, Doriane, nu mai plânge! E ok, Bravo!”. Îmi dau lacrimile din nou! După 6 luni de așteptare, de emoție și de freamăt, am luat viza pentru America, în sfârșit, fraților!  A fost un proces extrem de mișto, deloc greu... Mă tund soldătește, americănește, pentru că pregătim următoarea incursiune în Statele Unite ale Americii! Doamne! Încerc mâncărurile americane, ce nu o să încerc!", a mai povestit, plin de energie, Dorian Popa, nerăbdător, de altfel, să încerce fast food-ul din America, unul dintre preferatele lui, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cati copii normali au astfel de vise! Copii in general viseaza la jucarii, biciclete, mingii de fotbal, vacante de vara la bunici, mai nou- la telefoane destepte, carti! Dar nici intr-un caz la America! Poate , pe la 18 ani in sus, da! Drum bun si ai grija cu prafurile albe (nu ma refer la zaharul pudra sau bicarbonat) si plantele verzi! Si daca iti place munca, ai putea ramane pe acolo vreo 30 de ani! Ca apoi sa te intorci bogat, ca Tziriac!
5
1
Ar incerca sa ramana definitiv...
5
0
Artist de 3 lei. A plâns pe dracu! Scapa si asta de justiție și de condamnare. Condus pe alcool! Basca iarba verde de acasă.....Ma mir cum a primit viza la americani....belea mare. Călătorie sprânceană și acolo sa ramai!
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016