REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Dorian Popa și-a parcat mașina pe balcon în Germania și i-a cucerit pe nemți cu bolidul său

Dorian Popa și-a parcat mașina pe balcon în Germania și i-a cucerit pe nemți cu bolidul său

A.F. 11 august 2023 | 00:00 3747

Pe 7 august Dorian Popa a împlinit o frumoasă vârstă, mai precis 35 de ani. După ce a a fost luat prin surprindere de prietenii săi din București care i-au făcut o mulțime de cadouri, celebrul artist, vlogger și actor, a plecat spre Germania, la Frankfurt, acolo unde s-a întâlnit cu fratele său și familia acestuia.

Dorian Popa si-a parcat masina pe balcon in Germania si i-a cucerit pe nemti cu bolidul sauDorian Popa

Dorian Popa este fascinat de cei doi nepoți ai săi și abia aștepta să îi strângă în brațe și să se bucure de ei, ajungând chiar la timp să îl sărbătorească pe mezinul familiei, nepoțelul care tocmai ce a împlinit un an.

L-a oprit lumea pe stradă în Germania

Se pare că Dorian Popa nu face furori doar în România, ci s-a întâmplat să îl oprească lumea pe stradă și la Frankfurt, iar de vină este chiar mașina lui scumpă.

"A fost nevoie să vin până în Germania, să îmi conducă fratele meu mașina ca să îmi spună, mirat tot că nu mi-am dat foliile jos de pe praguri. Am folia de la mașină pe prag, exact ce urăsc cel mai mult. Nu înțeleg de ce țin oamenii foliile astea, zici că vrei să o păstrezi o viață! (...) Am ajuns frumos pe balcon cu mașina parcată! Germania, jos pălăria, șosele cum n-am văzut în viața vieților mele, oamenii mișto, clădirile mișto, foarte-foarte “pozitive vibes”.

Dorian Popa si-a parcat masina pe balcon in Germania si i-a cucerit pe nemti cu bolidul sau

Dar domnii polițiști de aici din Germania ar trebui să ia mari lecții de curtoazie de la ai noștri din țară, și vă spun sincer, fără să deranjez, nu mă așteptam să pot spune asta însă băieții noștri de acasă, fraților, sunt mult mai dulci, mult mai gentili, mult mai de treabă. N-am avut nicio problemă cu ăștia de aici dar se uită, zici că, nu știu, o fi de la numerele de România, deși nici asta nu mi se pare decent, sincer să vă spun! În orice caz, lumea bestială, poze la mașină, "te rugăm, ambaleaz-o", i-am lăsat să se urce și în mașină, genial!", a povestit Dorian Popa care este mega încântat de faptul că i-a crescut părul și, în sfârșit, are acum freza mult dorită. "Zici că am fost boscheţoi ultimele două luni", a mai adăugat Dorian Popa în timp ce își admira părul.

În Germania, Dorian Popa s-a răsfățat cu mai multe porții de cartofi prăjiți, hamburger și hotdog, a fost la grădina zoologică împreună cu nepoții săi și și-a lăsat fratele să îi conducă celebrul Lamborghini din dotare, dar cel mai încântat a fost de liftul de mașini care  l-a ajutat să își "cazeze" bijuteria pe patru roți pe balcon, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu înțeleg De Ce i se face atâta Reclama Papitoiului asta
0
0
Total inutil ceea ce povestești! Prima data când citesc ceva despre acest om și mi-am dat seama ca am pierdut câteva minute degeaba
2
0
Doamne, dacă mai trăia Ceaușescu erai îmbrăcat în portocaliu gascane. Nu te-a băgat nimeni în seama în Germania kkt gripat ce ești. Doar visele tale de pisat opărit
4
1
Tot ce faci este inutil! Poți doar sa-ti mai dai chiloții jos, sa pari interesant. Dar știi tu ce stii.... A fi bărbat și artist presupune talent și har , ceea ce eu sunt convins ca nu posezi. Încerci sa imiți ca să te razbuni, dar cei inteligenti nu te baga în seama și nu pun botul la circaraia asta. Sa fii sănătos, sa te bucuri de familia ta, bani și tot ce îți dorești, dar SCUTESTE-NE!!
8
0
nu sunt dulci si gentili cand vad culoarea gingiilor tale dorinel.
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768