REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dorian Popa vrea să construiască un cartier de blocuri!

Dorian Popa vrea să construiască un cartier de blocuri!

Mirela PASCAL 24 martie 2023 | 00:00 465

În ultimii ani, pe lângă cariera artistică și vlogging, Dorian Popa și-a propus să facă bani și din alte domenii, așa că a construit un cartier de case pe care l-a numit Hâtz Residence. Pentru că afacerile au mers așa cum și-a dorit, vedeta vrea acum să se extindă și să construiască un cartier de blocuri.

Dorian Popa vrea sa construiasca un cartier de blocuri!

De-a lungul anilor, Dorian Popa a demonstrat că a reușit tot ce și-a propus.”Lasă că au alții timp de concedii, de relaxare, eu stau și muncesc. N-am eu nevoie de concediu”, a declarat Dorian Popa în urmă cu ceva vreme, dând de înțeles că numai prin muncă îți poți vedea visul cu ochii.

Dorian Popa vrea să construiască un cartier de blocuri

După ce a construit un cartier de case, Dorian Popa vrea să extindă Hâtz Residence și să construiască un cartier de blocuri.”Am luat un număr de pe Prelungirea Ghencea, de la un teren de 10.000 mp. Sunt curios cât e m² și, dacă tot suntem în vlog, să aflăm și noi cu voi, și voi cu noi Alo, sărut mâna! Aveți numărul pe un anunț cu un teren de vânzare 10.000 m² pe Prelungirea Ghencea. Ce preț are m², evident, la toată suprafața. 2 milioane jumătate. Bine, mulțumesc! Trebuie să recunosc că ieri, când vorbeam în mașină de teren, am zis că e 230 m², deci am fost pe aproape. Eu zic că la ce se întâmplă în ziua de azi pe piață, dacă te duci cu 2 milioane deja discuți bine, unii dintre noi, mai afaceriști decât mine, ar spune chiar 1 milion jumătate. În fine, ne gândim, pe viitor și la un cartier de bloculețe Hâtz Residence, de ce nu? Așa trebuie să tatonăm, încă de când pare un vis irealizabil.”, a spus Dorian Popa în vlogul său, potrivit spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303