REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
20.4° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Dosar penal în cazul violenţei din Delta Dunării. Agresorul, identificat de poliţişti

Dosar penal în cazul violenţei din Delta Dunării. Agresorul, identificat de poliţişti

Replica API 11 mai 2019 | 14:08 434

Victima violenţei petrecută în Delta Dunării a depus plângere la poliţie. IPJ Tulcea a anunţat în urmă cu puţin timp că agresorul a fost identificat, potrivit adevarul.ro

În urma plângerii depuse de Daniel Petrescu, victima unei agresiuni pe un canal din apropierea Lacului Trei Iezere, poliţiştii s-au sesizat, iar cel vinovat a fost identificat.

„La data de 10.05.2019, poliţiştii IPJ Tulcea au fost sesizaţi prin plângere depusă de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Maliuc, la sediul Postului de Poliţie Maliuc, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, în zona Mila 23, în timp ce se afla într-o ambarcaţiune cu turişti străini, a fost agresat de o persoană necunoscută, aflată într-o altă ambarcaţiune.

În urma agresiunii, reclamantul a fost rănit. În baza sesizării şi activităţilor desfăşurate imediat de poliţişti, a fost identificată persoana implicată, fiind vorba de un bărbat de 43 ani din jud. Argeş.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, transmite IPJ Tulcea.

Vineri, 10 mai, Daniel Petrescu însoţea un grup de ornitologi germani pe canalele Deltei. „Aproape de intrarea în lac apare o barcă rapidă condusă aparent de nişte băieţaşi turmentaţi care accelerează şi trec pe lângă noi în trombă provocând un val de un metru ce aproape ne-a zburat de pe scaune.

Am făcut semn să oprească dar nici vorbă. Conducătorul a întors barca şi a revenit în trombă înjurând şi tachinându-ne, iar după câteva schimburi de urări s-au întors şi au făcut o nouă rundă în jurul bărcii spre stupefacţia nemţilor”, povesteşte victima.

A urmat o nouă întoarcere a bărcii rapide, iar o persoană din acea barcă a aruncat un pahar de sticlă, lovindu-l pe Daniel Petrescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia suntem! Natie de hoti si inadaptati sociali! Faptul ca acei care ne-au hotarat destinele, au lasat larg deschise usile pentru hoti, pe care ii protejeaza cu legi si ordonante de urgenta. Dar, daca pe 26 mai, vei sta acasa cu o bere in mana si iti e lene sa te duci sa votezi, atunci taci si inghite toate beshinile si harfele cocalarilor! Nu uitati, ca ei faca asta pentru ca le dam voie. Prin pasivitatea noastra si intoarcerea capului in alta parte cand vedem nelegalitati. Asadar, daca vrei o tara ca afara, 26 mai! Nu conteaza ce votezi. Doar voteaza! Cum iti dicteaza constiinta! Pace !
3
0
Era Iulian de pe interioarei puscariasul care merge la curve si o minte pe nevastasa ca e la baut cu baietii lui. Curve cu bani ca altfel nu poate.. sa intrebe nevasta si spunem
6
0
N-au cazut la pace cu ornitorincii germani!
1
3
Se braconeaza Delta la greu pana a ramas fara peste.
5
1
Si ce pula mea cautai nemtii in RROMania??? Nu stiau ca vin in tara golanilor, cocalarilor??
5
21
liviutza, manca-mi-ai putza, pesedeii au dat drumul la parnaiasi. Si pentru ca minti ia-mi cacatul la lins !!!
15
4
Legi ingaduitoare si autoritati timorate. Rezultatul? Violenta in trafic, violenta la manifestatiile publice, violenta in familie, la scoala, peste tot. Cum ar putea fi altfel, cand insusi locatarul de la Cotroceni indeamna la asta. Unde vom ajunge? Ce fel de tara vrem sa fim? Poate ne trezeste cineva...
9
17
Ptr jigodiile sin arges
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817