REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dosar penal pentru ultraj, în urma scandalului cu OPC din Satul de Vacanță

Dosar penal pentru ultraj, în urma scandalului cu OPC din Satul de Vacanță

A.F. 6 august 2023 | 00:00 4031

A fost scandal ca la ușa cortului aseară pe litoral! În Satul de Vacanță s-au aruncat vorbe grele, jigniri, înjurături, dar şi carne în timpul unui control al comisarilor de la Protecția Consumatorului.Polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj și au aplicat 5 amenzi.

Dosar penal pentru ultraj, in urma scandalului cu OPC din Satul de Vacanta

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, la data de 4 august a.c., în jurul orei 21.00, cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță din municipiul Constanța, are loc un conflict. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că angajatul unei instituții de stat, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi efectuat un control la operatorii economici din Satul de Vacanță. Cu această ocazie, mai multe persoane ar fi efectuat acte de scandal.

Dosar penal pentru ultraj, in urma scandalului cu OPC din Satul de Vacanta

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.
De asemenea, 5 persoane au fost sancționate contravențional, în baza Legii 61/1991.

Dosar penal pentru ultraj, in urma scandalului cu OPC din Satul de Vacanta

Reamintim că inspectorii ANPC au controlat, în cursul zilei de vineri, 4 august a.c., mai mulți operatori economici din Satul de Vacanță, toți comercianții care aveau grătare pe alee fiind închiși.

Operatorii economici controlați au aruncat cu mâncare, scaune sau tăvi în inspectori, și le-au adresat injurii, la fața locului sosind mai multe echipaje de poliție."În Satul de Vacanță  a ieşit, în această seară, o întreagă revoluţie. Suntem deja la a patra acţiune de control din această vară. De cele mai multe ori, carnea, şi mai ales cea de porc, păstrată în condiţii improprii reprezintă o bombă toxică", a declarat Horia Constantinescu, preşedintele ANPC.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este pre blanda cu infractorii! Acest om Constantinescu isi face treaba cu varf si indesat ca noi cei care cumparam sa nu mai fim inselati de toti libidinosii care vor sase imbogateasca in 2 luni. BRAVO HORIA!
4
1
Propun 100 mii eur pe luna pentru Horia. Unic si irepetabil.
3
2
Horia merita salariu si de 10000 de lei pentru cate faze trebuie sa suporte. Eu in locul lui n-as sta la discutii multe. As explica un pic ce si cum si hai la revedere! Amenda, inchis si tot ce trebuie. Ca in UK.
8
4
Pedepsele sunt prea mici dasta chiar daca sunt prinsi si amendati bisnitari astia"caci comercianti nu pot sa le spun"isi fac de cap,ce este mai rau este ca nenorociti astia baga oameni in spital,uni turisti ajungand sa ishi petreaca vancanta intro camera de spital si vaca aia de Corina Martin spune ca bulgari si turci fac reclama negativa litoralului Romanesc,ia uitete mai intai in curtea ta mai"specialisto in turism"si dupa aia sa cauti vinovati printre straini.
13
2
Li s-a dat avertisment, au fost consiliati si ei tot cum vor aripile lor fac. Ăștia in primul rand ar trebui sa se întoarcă pe băncile școlii ca am impresia ca nu inteleg norme elementare de bun simt.
12
2
Mmmita la doknuu horia
1
4
Pentru bulangii care mă critica, în Satul de vacanta, nu mai e un câine sau o pisica, tot este la grătar să mă sugeti la car, mici din fecale pentru matale și frigărui în gaozz îți pui. Ți-ai dracu de săracii să mă lingeți pe bulevardul Curului, mâncați stricăciuni de la morataciuni!
9
15
daca derbedeul de horia n-ar mai lua spaga da-i-as multa mwie cu kkt !!!
12
24
Normal ca au aruncat cu mancarea gatita! Ca daca le dadea prin cap inspectorilor sa ia probe pentru analiza si reiesea ca nu era buna de consum se lasa cu totul altceva... Asa, prinde orbul,scoate-i ochii!
19
3
Forța Steaua trăiască nea Gigi Becali
10
11
si meghedonii nu vor sa faca comert civilizat. Ei stiu numai evaziune fiscala si gipsanie. Daca sunt gasiti la control cu probleme sanitar veterinare care intoxica si otravesc cetatenii tot ei fac scandal. Trebuie bagati la puscarie si inchise carciumile pe cate 6 luni sa piarda sezonul sa crape de oftica.Animalele astea trebuie starpite ca turbate.
31
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510