REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dosarul interlopilor care l-au tâlhărit pe Stelian Tocia a ajuns la camera preliminară

Dosarul interlopilor care l-au tâlhărit pe Stelian Tocia a ajuns la camera preliminară

Maria ONICA 2 martie 2023 | 00:00 10909

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul în care interlopii Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru sunt acuzați că l-au tâlhărit pe afaceristul Stelian Tocia. Dosarul a ajuns în camera preliminară urmând ca, cel mai probabil, cei doi să fie trimiși în judecată. Aceștia sunt acuzați că în luna octombrie i-au furat lui Stelian Tocia suma de 18.000 de lei.

Dosarul interlopilor care l-au talharit pe Stelian Tocia a ajuns la camera preliminara

Procurorii Parchetului Judecătoriei Constanța au finalizat cercetările în dosarul în care Petrică Tomescu si Gheorghe Moraru sunt acuzați de lovire și alte violențe. Victima este afaceristul Stelian Tocia care, în luna octombrie a anului trecut, a fost tâlhărit și șantajat, dar și deposedat de suma de 18.000 de lei.

Dosarul a ajuns în camera preliminară

Dosarul celor doi a ajuns în camera preliminară urmând ca judecătorul să dispună cel mai probabil trimiterea în judecată a lui Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru, dacă constată legalitatea rechizitorului. Totodată precizăm că Judecătoria Constanța a menținut controlul judiciar în ceea ce ii privește pe cei doi, însă șirul acuzaților este mai lung.

Dosarul interlopilor care l-au talharit pe Stelian Tocia a ajuns la camera preliminaraStelian Tocia

Tomescu, acuzat de mai multe infracțiuni

Astfel, Petrică Tomescu este acuzat pe lângă lovire și alte violențe, unde persoana vătămată este Stelian Tocia, și de complicitate la tâlhărie, victima fiind Dorin Staicu, fapta săvârșită la data 20 septembrie 2022, de asemenea, Petrică Tomescu mai este acuzat și de două infracțiuni de conducere fără permis. Una dintre fapte a fost săvârșită la data de 23 august 2022 și cealaltă la data de 20 septembrie 2022.

Și Moraru, are în palmares mai multe infracțiuni

Partenerul său, Gheorghe Moararu este acuzat de tâlhărie, persoana vătămată fiind Dorin Aurel Staicu, faptă din 20.09.2022, complicitate la lovire sau alte violenţe, fapta din 20.09.2022, persoană vătămată fiind Stelian Tocia, și două fapte de șantaj, una săvârșită în perioada 08-09.09.2022, persoană vătămată fiind Stelian Tocia, și cealaltă faptă săvârșită din 23.05.2022 – 30.07.2022, persoana vătămată fiind Florin Ovidiu Giurescu. De asemenea Gheorghe Moraru este acuzat și de  nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fapta din 30.09.2022.

Reamintim că, Astfel, la data de 20 septembrie 2022, polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este, așa cum a relatat Replica, Stelian Tocia, în timp ce agresorii sunt recunoscuți sub numele de Petrică Tomescu, respectiv Gheorghe Moraru.

Potrivit polițiștilor, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este, așa cum a relatat Replica recent, Stelian Tocia. La data de 30 septembrie a.c, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară. În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. La data de 1 octombrie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive, propunere ce a fost admisă. Ulterior, au fost eliberați și plasați sub control judiciar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Discordia dintre agresori si victima e de fapt semanata de niste prostituate part-time de pe la Poiana, Ovidiu care aveau interes la T. Cand acesta a realizat ca le platea la suprapret " serviciile " a incercat sa le escrocheze cu niste marfa ( constand in produse alimentare ) si probabil ca o fi reusit din moment ce asupra sa cu ranchiuna ( si in vederea favorurilor sexuale) au fost asmutite acele personaje cu caziere colorate. Si am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asa chiar daca o fi sau nu relevant pentru rechizitoriu.
1
0
Ii place p**a la puscarie . Nu degeaba e trecut la homo!!
1
0
Era logic dupa ce a disparut Arinel sa ajunga tomescu asa.. ca ii sugea p**a pe la colturi lu ari…
0
0
Toncia are numai marturi mincinoase in dosar si voi chiar in credeti? Doamne ce a ajuns judecata in zilele astea... se pierde pe zi ce trece increderea in Politia Romana si in judecata rusine
4
0
Ai pățit-o Licaaaa! Hahaaa
1
1
Ce fata de taran are ala mare si gras
1
1
Tomescu face parte din mișcarea LGBT! Aveți grija mare când beți cu el pentru ca va pune niște substanțe in pahare care va afectează memoria pe o perioada scurta de timp.
0
1
ce smecher e ala care isi face unghiile cu oja?
1
0
Aici sunt scriitori din foști deținuți gainari .
3
1
Ala de mai jos ca tot fol numele Despina..alt bulan bătrân care chema fete ca îl excite și se bula cu băieții.un bulangiu știut de toată lumea
2
2
Tomescu ala își umbla în trusa cu copii și trage și pe nas.l-a lăsat și nevasta ca se crede interlop..numai când e cu băieții..când e singur pe strada e cățel cuminte.Pacat de piky ca s-a asociat cu bulanul ala de Tomescu
4
1
Tocia și Ștefancu plătiți va marfa pe care V-am dat-o altfel va încurc rău cât de c*rând !
2
0
Sfarsitul unor jmekeri. Au crezut ca sunt jmekeri si legea nu-i pedepseste. A venit nota de plata. Infunda puscaria.
3
0
Va rog, nu mai folositi cuvinte de interlopi si oameni de afaceri pentru personajele din articol. De cand nu a mai vazut toccia 18000 de lei ?
10
0
Cum arata acesti domni PYK SI POK Sunt bulangii domnii???
6
0
Făcea și ei cu țigări Tocia și Staicu. Îmi aducea la preț bun dar vroiam sa iau bani și de la interlopi asa ca i am turnat la Petrica și Moraru sa mi dea și mie parte din tâlhărie. Asa merge la noi la turci.
9
1
La puscarie!
6
1
Mănânc la micul dejun 30 de merdenele, 50 de cârnați și 50 de placinte...
7
0
Niște găinari au fost toată viata.... Rebuturile societatii...
13
0
ce om de afaceri bah sunteti bu...lan...gii
11
1
Bai, fratilor, nu vi se pare ca treburile enumerate mai sus, tinand cont de protagonisti, suna a comedie?
12
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016