REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Andreea VREJOIU 14 martie 2023 | 15:39 1197

Două avioane Wizz Air s-au ciocnit marți, pe platforma Aeroportului Suceava, scrie News Bucovina.

Doua avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Unul dintre avioane, care urma să zboare spre Dortmund, a lovit cu aripa stabilizatorul orizontal al unei alte aeronave Wizz Air, aflată pe platforma aeroportului, în timpul manevrării la sol, potrivit martorilor, mai scrie publicația citată.

În urma incidentului, pasagerii cursei Suceava-Dortmund au fost coborâți din aeronavă, iar zborul anulat, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acusi vin sabotorii ...nasol e cu iducere nejustificata de panica prin postari on line,repetate...avem convulex,seroqell etc din gama
0
4
Pentru primul postac: Asta a fost un accident. Nu pot spune acelasi lucru si despre incidentele tot mai dese si tot mai grave in care sunt implicate trenurile. Sunt 100% convins ca pro-rusii incearca sa faca "operatiuni de sabotaj" in mai toate tarile prin care ar putea trece echipamente militare ce au ca destinatie finala Ucraina. Este extrem de periculos si exista un risc major ca unii pro-rusi din Transnistria care au cetatenie moldoveneasca sa ajunga si pe teritoriul Romaniei si sa saboteze caile ferate din apropierea granitelor cu Ucraina, in ideea de a deraia eventuale trenuri cu echipamente militare livrate. Dar, pentru ca sunt niste betivi infecti, nici macar atata lucru nu pot face "ca la carte" si sfarsesc prin a deraia trenuri civile. Daca exista un risc de sabotaj facut de pro-rusi, cel mai probabil in zona cailor ferate ar fi realizat. Nu au cum sa saboteze avioane sau vapoare. E putin probabil. Deci, cel mai parsiv sabotaj se face cu caile ferate. Pentru ca e cel mai usor pentru sabotori sa iasa dintr-un boschet (boschet la fel ca ei, bineinteles) si apoi sa taie un segment din calea ferata si sa produca o nenorocire. Asa ca eu as pune un mare accent pe monitorizarea completa a cailor ferate din toate tarile vecine cu Ucraina, in perioada asta. Jegosii aia de rusi au declarat oficial ca "devenim o tina sigura" daca permitem ca trenurile cu armament sa treaca prin tarile din vecinatatea Ucrainei, dar se refera, evident, la astfel de operatiuni de sabotaj prin care ar face ca totul sa para un accident, precum s-a intamplat cu Nord Stream. Normal ca rusnacii nu ar putea ataca direct, altfel s-ar activa articolul 5, iar Rusia ar disparea cateva minute mai tarziu. In "cel mai bun caz pentru Rusia" rezista vreo cateva ore sau zile. NATO poate ajunge in Beijing si Moscova pana apuca sa se lege galbejitii la sireturi. Pana si ei sunt constienti de lucrul acesta! Au noroc cu "descurajarea nucleara" ca altfel n-ar fi putut dormi de frica si le-ar fi atarnat kg bune de cearcane pe ochii aia mici, de galbejiti. Deci, cand mai auziti de incidente si accidente cu trenuri, sa luati in considerare prima data implicarea Rusiei prin sabotaj. Rusia este casa teroristilor globali! Pana cand Rusia nu va avea soarta Germaniei naziste si a Japoniei, intreg Pamantul este categoric in pericol.
9
1
Ovidiu si Profa de romana sunt una si aceeasi persoana, au acelasi I.P.! Esti cu capu' amice?
0
7
Baga-mi-as p**a in capul ala sec, ca nu-ti mai suport comentariile astea de redus mintal. Cu cine mortii ma-tii te certi? Cu umbra ta? Porti un monolog si te-ai gandit sa-l scrii repede, ca nu cumva sa-l uiti? Parerile tale sunt irelevante, atata timp cat nu stapanesti limba romana. Invata sa folosesti semnele alea de punctuatie, rahatule!!! Esti maro tot la gura de gramatica. Mananci c***t cu doua linguri, bagi ba cu stanga, ba cu dreapta. Nu te mai satura Dumnezeu... c***t in ploaie - definitia ta. Ura si la gara!!! Te crezi inteligent, sau ceva de genul? Vezi ca inteligenta ta e maronie si o ai pe toata pe bot si pe barbie.
11
0
Ieri două trenuri, azi două avioane.Ce urmează mâine să se lovească două vapoare ? Numărul Doreilor creste zilnic. Într-o scenetă regretatul Toma Caragiu avea o soție îndărătnică.Pentru a o face sa fie mai bună de câte ori femeia era rea ,Toma trăgea cu un pistol cu capse, aceasta se liniștea devenea cooperantă și striga Madonna am scăpat din nou. Așa și cu aceste accidente grave . Pasagerii mulțumesc Maicii Domnului că au scăpat cu viață. Dacă însă Maica Preacurata se va uita in altă parte și nu-i va salva pe cei în primejdie? Cei care transportă oameni trebuie aleși cu grijă de măiestria lor profesională depinde viața pasagerilor.
4
11

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016