REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
29.2° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Două companii americane au primit aprobare pentru a comercializa carne cultivată în laborator

Două companii americane au primit aprobare pentru a comercializa carne cultivată în laborator

A.F. 23 iunie 2023 | 00:00 1319

Două companii americane, Upside Foods şi Good Meat, vor putea să-şi vândă carnea cultivată din celule în laborator pe piaţa americană pentru prima oară, în urma unei autorizaţii finale ce le-a fost acordată miercuri de Departamentul american pentru Agricultură (USDA), transmite Reuters care citează reprezentanţi ai celor două companii.

Doua companii americane au primit aprobare pentru a comercializa carne cultivata in laborator

Aceste companii sunt primele care au reuşit să treacă cu succes de un proces de aprobare în mai mulţi paşi pentru carnea cultivată ce implică certificări atât din partea USDA cât şi din partea Administraţiei americane pentru Alimente şi Medicamente (FDA).

După această aprobare SUA devin cea de-a doua ţară din lume după Singapore care permite vânzarea cu amănuntul a acestui produs ce este derivat din celule prelevate de la animale şi apoi "crescute" în cuve din oţel.

"Este un vis devenit realitate. Marchează începutul unei noi ere", a declarat Uma Valeti, CEO al companiei Upside Foods, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este un subom mai jos care insulta un om care se intreaba, pe buna dreptate incotro se indreapta omenirea sub conducerea dementa a NWO. Astia sunt analfabetii functionali, rebuturile umane rezultate in urma migratiei necontrolate de la sat la oras de pe vremea lui gheorghiu dej si ceasca.
0
7
In urma cu 47 ani: Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre Guangxi Massacre.Bon appetit!
18
0
NU"tot ce vine de la americani e sfant", dar cu siguranta TOT CE VINE DE LA RUSI SI CHINEZI E SATANlC! Nu americanii si nimeni altcineva NU A MANCAT CARNE DE 0M in ISTORIA RECENTA. AM LAMURlT? MAI VREI DETALll?Cauta pe G00GLE: "RUSSIAN FAMlNE of 1921–1922" si "THE RUSSlAN FAMlNE CANNlBALlSM" (si apoi DAI LA lMAGlNl. Vezi ce simplu a fost? Iti place ceea ce vezi? E ISTORIA. E ADEVARUL REAL si nu-l poti nega) Te-am convins? Mai vrei? Cauta si "THE GREAT CHINESE FAMlNE CANNlBALlSM". AU TRECUT DOAR vreo 60 de ani de atunci, de la canibaIismuI chinez. 60 de ani! Multi canibaIi comunisti chinezi inca traiesc,la fel si copiii si nepotii lor.La fel si rusii care au supravietuit canibaIismului rusesc din perioada dintre cele doua RAZBOAIE MONDIALE. NIMENI ALTCINEVA DE PE PLANETA ASTA, ABSOLUT NIMENI ALTCINEVA nu a C0NSUMAT carne DE 0M in istoria recenta. Intelegi de ce tot ce vine din RUSIA si CHINA (EURASlANlSM), din dictatura / comunism, este SATANlC in orice sens? Compara-i cu americanii!
17
0
tot ce vine de la americani e sfant e excelent e unic merita acceptat fara rezerve. Asa e si nazistul asta de sub mine. In plus el ar vrea ca toata lumea sa fie la fel. Sa ne incolonam si sa fim roboti. Noroc ca cei mai multi cetateni gandesc inainte de a spune Sir, Yes Sir. Iar exemplele pe care le invoca retardatul asta mintal nazificat nici nu merita combatute. Sunt din alt context si sunt doar sofisme. Treci inapoi in cusca maimutoiule!
2
15
Esti PR0STUL SATULUI, IOANE! Citeste istoria, ignorantule! Ai idee cum traiau bunicii si strabunicii tai?Ai idee ce mancau in perioada interbelica, in perioada cu foamete si asa mai departe. Ai idee ce mancau bunicii lor cand poporul roman se afla sub ocupatie? Ai idee ce mancau bunicii bunicilor lor, in urma cu peste 2000 de ani, adica inainte de Iisus (ANNO DOMINI)? Cat de PR0STUL SATULUI poti fi, sa aberezi in halul asta? A, da! Uitasem de perioada comunista si PCR. Ce mancau parintii si bunicii tai, ba? "Friptura"parizer prajit? Cam ce anume mai mancau, ce firimituri mai primeau cand stateau la coada? Ion zicea"VAI DE GENERATIILE CARE VIN". Hahaha!Ba, Ioane, ba! Hahahaha! Carnea facuta in laborator din celule stem este mult mai sigura decat aia pe care o cumperi tu in salam/parizer/carnati/crenvursti si asa mai departe. Chiar nu realizezi?Ai garantia ca din Moldova/Transnistria/HUNgaria nu importam salam facut din carne de sobolan sau chestii de genul? Sau de cal"BEEF",ci nu vita?
21
3
Vai de generatiile care vin, ce vremuri o sa apuce
3
17

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768