REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Două femei însărcinate, inconştiente şi intubate după ce s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor

Două femei însărcinate, inconştiente şi intubate după ce s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor

A.F. 18 iunie 2024 | 23:41 1055

Åžase persoane s-au intoxicat, marÅ£i seară, în judeÅ£ul MaramureÅŸ, cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor. Două femei însărcinate sunt inconÅŸtiente ÅŸi intubate.

Doua femei insarcinate, inconstiente si intubate dupa ce s-au intoxicat cu o substanta pentru deparazitarea animalelor

„Echipajul CBRN din cadrul ISU MaramureÅŸ intervine alături de pompierii din Târgu LăpuÅŸ ÅŸi echipajele medicale TIM ÅŸi EPA SMURD în localitatea GroÅŸii Å¢ibleÅŸului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate, s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor din gospodărie”, a transmis, marÅ£i seară, ISU MaramureÅŸ.

Sursa citată de News.ro a precizat că ambele persoane sunt inconÅŸtiente ÅŸi intubate ÅŸi sunt transportate la UPU Baia Mare. La faÅ£a locului se află ÅŸi echipaje din cadrul SAJ MaramureÅŸ. 

„Celelalte 4 persoane aflate în aceeaÅŸi locuinÅ£a vor fi transportate de către pompieri ÅŸi echipajul medical la CPU Târgu LăpuÅŸ pentru monitorizare”, a mai transmis ISU MaramureÈ™.

„În această seară, la ora 19:52, o persoană a sesizat 112, cu privire la  faptul că o tânără însărcinată acuză dureri ÅŸi se află în stare de inconÅŸtienţă. Personalul medical s-a deplasat în localitatea GroÅŸii Å¢iblesului, unde au fost identificate două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate”, a transmis IPJ MaramureÅŸ. 

La faÅ£a locului a fost dirijat ÅŸi un echipaj al PoliÅ£iei care, din primele verificări efectuate, a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecÅ£ie. 

PoliÅ£iÅŸtii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510