REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Două fetiţe de trei şi şapte ani, accidentate grav de o mașină scăpată de sub control

Două fetiţe de trei şi şapte ani, accidentate grav de o mașină scăpată de sub control

Andreea CONDURACHE 26 decembrie 2023 | 19:10 887

Două fetiţe cu vârstele de trei şi şapte ani au fost accidentate grav de un autoturism, marţi, în localitatea argeşeană Miceşti.

Doua fetite de trei si sapte ani, accidentate grav de o masina scapata de sub controlfoto cu rol ilustrativ

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Miceşti, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localităţii de domiciliu, circulând pe direcţia Miceşti spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara carosabilului şi acroşând două fetiţe”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (SAJ) Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

„Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a preluat şi transportat la spital o minoră în vârstă de aproximativ şapte ani, inconştientă, care a suferit multiple traumatisme”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ, fiind şi ea transportată la spital, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pierd controlul masinilor ar trebui sa se dea amenzi mai mari ptr depasirea vitezei legale si sa se faca mai multe controale cu mai multi politisti in strada sunt incurajati si de lipsa controalelor si legislatia blanda
4
1
Și în ziua de Crăciun scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări?
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016