REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Două FIRME din GALAȚI au dat LOVITURA la PRIMĂRIA EFORIE!

Două FIRME din GALAȚI au dat LOVITURA la PRIMĂRIA EFORIE!

Replica API 16 martie 2021 | 10:48 7271

Două mici firme din Galați, cu doar câțiva angajați, au dat lovitura la Eforie, unde vor încasa circa 2,3 milioane de lei pentru servicii de expertiză la realizarea proiectului de înființare a sistemului ecologic de transport public de călători.

Primăria Eforie, condusă de liberalul Robert Șerban, a atribuit pe 1 martie 2021 contractul pentru ”achiziția de servicii de elaborare a documentaţiei tehnice aferente proiectului „Înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructura de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul coridorului de mobilitate urbană creat”.

Contractul a fost încredințat în urma unei licitații declanșate pe 24 decembrie 2020 și câștigate de singurul ofertant. Este vorba despre asocierea AMG Lorem Consult SRL, reprezentată de Anca Zaharia- Arhideskvision SRL, reprezentată de Adi Tudorancea, ambele din Galați.

Cele două firme vor încasa de la Primăria Eforie 2.290.800 de lei, fără TVA, aceasta fiind și valoarea maxim estimate a contractului.

Serviciile de expertiză sunt aferente proiectului de realizare a sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, finanțat din bani europeni, cu un buget estimat de 14,4 milioane de euro.

Adrian Tudorancea, Arhideskvision SRL

Contract mai mare decât întreaga cifră de afaceri a firmelor câștigătoare

Cele două firme au dat lovitura cu cele 2,3 milioane de lei pe care le vor încasa în următoarele 7 luni, atât cât este durata de derulare a contractului câștigat.

Și asta pentru valoarea înțelegerii este mult mai mare decât cifrele lor de afaceri derulate pe un an întreg.

Astfel, AMG Lorem Consult SRL a raportat pentru anul 2019 afaceri de 1,6 milioane de lei și un profit net de 621.000 lei, cu 4 angajați, dar și datorii totale de peste 3,4 milioane lei.

La rândul său, Arhideskvision SRL a declarat pentru același interval afaceri de 620.000 lei și un profit net de 217.000 lei, tot cu 4 angajați, precum și datorii de 244.000 lei.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord,gunoiul asta de Coja a bagat toti T*****I la sociale,nu rezolvi nimic in primarie fara acordul lui
1
0
Coja directorul fara scoala trebuie saltat urgent. Acest interlop care are cea mai mare influenta in primarie,trebuie sa plateasca pentru toate furaciunile...uuuu,nu mai iesi pe strada gunoiul dracu,toata lumea stie ce ai fost
1
0
Toate infractoarele, putorile, cu aparatul de git, PIRVESCU, SARACILA, COJA, au ajuns sa conduca un oras, si-au tras terenuri, BATRINEANU, o gasca de hoti, care sunt mana dreapta, a unui drogat!
1
0
Urmariti cu mare atentie cum sa ridicat acest Coja,director facut peste noapte si partas la toate furaciunile din Eforie...un neica nimeni care sfideaza prin opulenta si nesimtire,de unde are fisu bani sa se etaleze cu masinile alea,pentru jegu asta o sa piarda alegerile,pot proba ce afirm.Si mai este un caz cel putin suspect la polita locala cu mutarile Ionut-Marcel,o sa vedeti hora in scurt timp
2
0
Am impresia ca va avea o surpriza major pe 9 iunie , daca nu o ia asta pe coaja ca Brailoiu ....!! S a ajuns ..
3
0
Cine si randul costru javrelor
5
0
LA PUSCARIE FUTUT IN CUR CA GAINILE MULTE FELICITARI DM PRIMAR!!
4
3
Robert Serban, primarul din Eforie, este trimis in judecata de catre DNA pentru abuz in serviciu ca inculpat,in dosarul de la Judecatoria Constanta cu numarul 235 per 212per 2020. Verificati pe site-ul Judecatoriei Constanta. Avea primul termen pe 12.03.2021, dar a rugat judecatorul sa amane cel putin o luna judecarea sa penala. Astfel s-a dat termen pe 23.04.2021. Inculpat, nu dezvoltator al statiunii Eforie, ci vanzator a ceea ce a mai ramas ! Rusine !
9
4
Doar pentru servicii de expertiza 2.3 milioane ?? Pai daca doar studiu este 2.3 milioane, cat va costa asa zisul transport public ?? O statiune cu 2 statii de autobuz nu are nevoie de transport public. Cred ca DNA doarme ! Se fura bani legal ! E nevoie de strazi, spatii verzi, flori, alei moderne !!! A autorizat toata faleza sa construiasca colosi de beton. Chiar nu il opreste nimeni din furat ??
10
2
v-ati marit salarile prime bonusuri sporuri etc o sa va manance puscarile unu cate unu nu scapati leprelor!!
7
2
Si cand te gandesti ca proiectele pe care le face Roby sunt gandite si puse pe hartie de frati-miu. si el acum putrezeste si Roby creste in sondaje.
6
3
Filicitari domnule primar! Gainile cotcodacesc, dumneata faci!
6
11
sa ne bagam pwlile in mortisorii drogatului de roby
14
6
asta-i tare de tot.eforie,o statiune de machidoni jegosi care are 3 statii de autobuz,are nevoie de studii ptr transport.Aia Nu fac nimic,iau banii ptr "studii",cu care se vor sterge la cooor.Dupa ce se ia spaga,normal. Ba,mai exista curte de conturi,dna,la ce iau banii trintorii de pe acolo???
14
3
asa se fura banii.cu proiecte fantezie care nu se fac niciodata.
13
4
faci niste hartii fara valoare si dai jumate para-ndarat !!! Muie cu cacat hotilor !!!
12
2
si vara asta orasul ca dupa bombardament la puscarie si iel si gasca de drogalai
18
5
Eforie are cea mai mare absorbtie de fonduri europene din judet. S-au facut investitii in toate domeniile - drumuri, gaze, apa, canal, electricitate, parcuri, etc. -. Licitatia si-a urmat cursul legal pe SICAP. Orice alta firma interesata era libera sa depuna oferta, sa faca contestatie, etc.. Sper ca centura Eforie care urmeaza sa scoata traficul din oras mai ales pe timpul sezonului estival sa se realizeze si atunci cu totii vom beneficia. Oricum asta era primul pas si bine ca s-a facut.
11
14
Parca astia au spus cand au venit la putere ca nu fsc ce-au facut ceilalti dar fac mai rau au si scuza pandemia nu tu licitatie nimic
16
4
Lucrarile sunt castigate de firma prin SICAP deci nu Primaria Eforie are vreo vina! Firma a castigat licitatia.Se poate face contestatie!
8
13
Povesti! Firme paravan pt Asfalt Dobrogea a cuscrului lui Nicu Crusoveanu. Toate lucrarile din Eforie le ia Crusoveanu prin licitatii trucate. Functionarii din primarie care semneaza asa ceva nu realizeaza la ce risc se expun ?
19
5
O sa ne petrecem Pastele ca romanii ortodoxi , in gura matii de harap nenorocit !
4
9

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016