REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
32.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Două minore, exploatate sexual de un bărbat, în locații din județul Constanța

Două minore, exploatate sexual de un bărbat, în locații din județul Constanța

A.F. 19 iulie 2024 | 17:40 1333

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Teleorman au dispus, la data de 18.07.2024, reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de  trafic de minori, proxenetism şi lovire sau alte violenţe.

Doua minore, exploatate sexual de un barbat, in locatii din judetul Constanta

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2024, acesta a recrutat în vederea exploatării sexuale două victime minore, cu vârstele de 15 și respectiv 16 ani după care le-a transportat şi adăpostit în diferite locații din județele Teleorman, Dolj, Argeș, Olt și Constanța, determinându-le, prin acte de violență fizică și psihică, să practice prostituția în beneficiul său.  

De asemenea, una dintre victime a fost obligată  de inculpat să își tatueze pseudonimul său pe corp, ca o formă de supunere.

Totodată, în perioada iunie 2022-  noiembrie 2023, inculpatul  a înlesnit unei persoane vătămate majore practicarea prostituției, atât prin asigurarea cazării  în diferite imobile situate în localități din județele Teleorman,  Dolj,  Argeș, Olt și Constanța, cât şi a transportului către aceste locaţii. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională au fost însușite de inculpat.

În urma perchezițiilor domiciliare  efectuate au fost  identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți  din cadrul Tribunalului Teleorman a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce femei să aiba amaratu de faruk ala doar limbi sa dea ca altceva nu are cu ce și femei canci ca o avea pe mihaela la pl și atat
0
1
Sunt blocuri intregi cu romance la produs in toata Europa care se f*t cu negrii pentru mancare
3
0
Plin de loverboy sub protectia sistemului...Ați auzit vre o data că a fost arestat vre un pește din Cernavodă???...NEVER AND EVER
4
0
Daca va luati dupa batmani din evul mediu care fac incantatii pentru ploaie si retardatii care ii sustino sa fie la fel, legalizati prostitutia ca in toate tarile civilizate si o sa fie bani la buget si securitatea fetelor
1
1
Cel mai tare peste este Ionut a lui Mongol , are fete la Praga impreuna cu piticul ala de Faruk , se chinuie DIICOT-ul de ani de zile sa il lege si degeaba , se pisa pe ei de la distanta
2
0
E plin de corve pe centura
3
0
Pai si din 2021 pana in 2024 ce ati facut? Cat a putut individul asta sa isi desfasoare activitatea infractionala, fetele alea săracele sunt distruse pe viata. Mulțumim politia romana!
6
1
Traiasca Henri Coanda,traiasca Mazare,traiasca Psd...fmm
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712