REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
17.4° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Două zone din Constanța, fără apă caldă din cauza unei avarii

Două zone din Constanța, fără apă caldă din cauza unei avarii

Andreea VLAICU 9 iulie 2024 | 08:27 1090

Din cauza unei avarii apărute pe strada Oleg Danovski pe rețeaua de termoficare nemodernizată nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum către consumatorii punctelor termice PT 20(IPJ), PT 22.

Doua zone din Constanta, fara apa calda din cauza unei avarii

Echipele de intervenție ale societății Termoficare Constanța S.R.L. au început lucrările de eliminare a avariei.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Menționăm că după finalizarea avariei vom reveni cu un comunicat cu privire la reluarea furnizării energiei termice sub forma de apă caldă de consum către consumatorii finali afectați de această oprire.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de această avarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va i-au RADET ul în maciuca ...!
2
0
sau avariile astea au inceput sa devina zilnice de ceva vreme de unde erau 2 - 3 pe saptamana ? nu nu mi se pare asa este si se lucreaza de 3 ani la modernizare ! nimeni nu ne spune cand se va termina si vom avea o avarie la cateva luni de zile cum ar fi normal alo primaria cat mai tin ? cati ani ? si mai e si cetul care si el merge dintr-o avarie in alta noul cet cand va fi gata ? o estimare ? nimic ? se pare ca asta e ciclul normal psdnl se mai face cate ceva extrem de incet o data la 35 de ani deci mai vedem ce e cu termoficarea reteaua avariile si cetul peste alti 35 de ani
1
0
traiasca popa si chitac! popa merge primul.
2
0
Mintiti cu nonsalanta!!!!! Sant 5 muncitori si 3 utilaje care participa la aceste lucrari.Lucrarile au inceput acum cca4 luni.Se depoziteaza pe str.Turda si Libertatii ,cantitati mari de pietris fin si pietre de dimensiuni mari.Sant folosite la umplerea santurilor.Stim ca pe edil nu-l intereseaza! Dar Garda de Mediu are ceva de spus?Cand erau munti de pamant si pietris fin pe Bdul Mamaia,Garda de Madiu era plecata la reciclare!!!!!! Acum tot la reciclare este plecata?Sau nu au voie sa dispuna vreo masura?Politia rutiera doarme si ea?Strazile sapate si astupate cu pietre de dimensiuni mari ,sant conforme pentru o circulatie in siguranta?
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516