REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dovada că Bogdan de la Ploiești vrea să îmbătrânească alături de Cristina Pucean

Dovada că Bogdan de la Ploiești vrea să îmbătrânească alături de Cristina Pucean

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 935

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ei sunt mai fericiți ca niciodată în aceste momente. Recent, cântărețul de manele a postat un videoclip emoționant pe rețelele personale de socializare. Este dovada că artistul vrea să îmbrătrânească alături de iubita lui și se vede lângă ea până la moarte. Iată ce a postat cântărețul pe pagina sa de TikTok!

Dovada ca Bogdan de la Ploiesti vrea sa imbatraneasca alaturi de Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești este foarte activ pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase din viața lui cu fanii săi de pe Instagram, Facebook și TikTok. De această dată, artistul a demonstrat că vrea să îmbătrânească lângă iubita lui. Iată ce a postat pe TikTok!

Dovada că Bogdan de la Ploiești vrea să îmbătrânească alături de Cristina Pucean

Pe rețelele personale de socializare, Bogdan de la Ploiești a postat un videoclip în care se află el și Cristina Pucean, care se țin de mâna, dar și alți doi bătrânei, care și ei se țin de mână și se plimbă pe stradă.

În videoclip, cântărețul de manele ține mâna îndreptată către cei doi vârstnici și spune că aceia sunt el și dansatoarea în viitor. Artistul a dat dovadă că își dorește să îmbătrânească alături de iubita lui. „Viitorul și prezentul”, a scris Bogdan de la Ploiești la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de TikTok.

Ce gest special au făcut cei doi pentru o familie

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au făcut un gest special pentru o familie. Un cuplu a venit la cei doi și i-au întrebat dacă își doresc să le boteze fiul, fără a avea vreo pretenție în acest sens, iar cei doi au acceptat imediat propunerea.

Cântărețul de manele s-a emoționat foarte tare când a văzut că familia respectivă a venit la el cu un tort și la Cristina Pucean cu un buchet mare de flori, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ne interesa ce fac papagalii astia doi o botoxata si un maneleist celebru pe scara blocului .
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303