REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Dovada că și la Liceul Ovidius se cer bani de xerox!

Dovada că și la Liceul Ovidius se cer bani de xerox!

Replica API 12 februarie 2022 | 00:00 4381

După ce Asociația Elevilor Constanța a scos la iveală neregulile instituțiilor de învățământ, referitoare la fondul clasei sau la banii de xerox, Inspectoratul Școlar Județean a demarat o serie de controale în mai multe școli din județ. Iată că, între timp, apar alți bani de xerox... ceruți la Liceul Ovidius Constanța. Dovada o puteți vedea mai jos!

Asociația Elevilor a adus în ultimele luni o serie de nereguli sesizate la diferite licee din județul Constanța. Problema esențială pe care au prezentat-o elevii a fost aceea a colectării ilegal, de către cadrele didactice, a fondului școlii. Liceul Callatis din Mangalia a fost primul luat în colimator, după ce s-au pretins bani elevilor, pentru copiile de xerox.

Ulterior, Inspectoratul Școlar Județean a decis înlocuirea conducerii instituției de învățământ, iar ISJ Constanța a solicitat actualei conduceri declanșarea unei anchete interne prin care să se identifice persoanele aflate în culpă și cercetarea disciplinară a acestora.

Apoi a apărut un tabel cu numele fiecărui elev dintr-o clasă a Colegiului Național Pedagogic ”Constantin Brătescu” din Constanța. Din datele existente până în acest moment a rezultat că inițiativa strângerii fondurilor a aparținut elevilor.

Iată că și la Liceul Ovidius sunt probleme.

În cursul zilei de vineri, 11 februarie a.c., Asociația Elevilor Constanța a transmis o chitanță doveditoare a colectării fondului clasei, pentru xerox, în mod ilegal, la Liceul Teoretic ”Ovidius”.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
opinia mea este ca sorin mihai trebuie demis iute, impreuna cu ciobotaro si cu surioara ei, angajata isj
0
0
Hai si la alte licee ca mai aveti treaba cu directorii lipiti de scaune ani de zile care cereau bani de xerox Acum se razbuna punand copiii sa copieze de la tabla testele in loc sa ceara fonduri de la primarie
0
0
Nici nu ma mir , daca la conducere e tot anghel ca doamna nu as putea sa i spun . ASA ERA SI IN 2004 CEREA SPAGA LA COPII ACUM E MAI PRECAUTA .RUSINE doamna !
0
0
Scarba batrana si rea de secretara, numita Ochesel Anisoara, mai lucreaza sau a iesit la pensie? Urata femeie, urat caracter...
7
0
Scarba batrana si rea de secretara, numita Ochesel Anisoara, mai lucreaza sau a iesit la pensie? Urata femeie, urat caracter...
7
0
Si la scoala gimanziala lucian Grigorescu din Medgidia se cer bani pentru xerox si altele.
2
0
Daca 2 din cei mai apropiati 3 colaboratori sunt vizati de anchete, mai poate fi D-l Mihai garantul moral al activitatilor educationale din judetul Constanta? Oricum ultimele persoane din ISJ care cunosteau si practicau management scolar pur au fost Anca Dragomir si Floriana Petre!
7
2
Daca e adevarata treaba cu decontarea navetei, Sorinake trebuie demis ptr ipocrizie! A taiat zeci de clase ptr economie la buget fara sa ii pese de comunitatile locale dar in schimb se pare ca isi deconteaza transportul zilnic al koitzelor 40 km dus 40km intors!
11
1
Nu mai liceul ovidius toti cer bani. Jeguri de la educatoare pana la disrectori dna cf sau e partasi la. Hoti astia
11
3
Asa este... dam de cel putin doua ori pe sememestru bani pentru xerox
16
2
Io nu inteleg de ce Florentina nu ii face plangere penala lui Mihai Sorin ptr ca i-a luat atributiile la revenirea Florentinei dupa pauza de covid! E ABUZ IN SERVICIU, taica!!
13
0
Luciene, cabransita o suge bine, ba? Dar Lori, Sorinele?
11
0
Daca s-ar tine cont de competenta manageriala, calitati umane si evaluarea realista a fostelor functii detinute, prima demisa ar trebui sa fie fosta generala
10
0
In primul eand, daca e adevarat ca a venit DNA la ISJ, Sorin Mihai trebuie sa sa plece dracului! E catastrofa invatamantului constantean! Du-te, ba, arogantule, de unde ai venit, la Fetesti Gara! Hai, valea!!!
29
0
Mihai Sorin, da-ti demisia si pleaca naibii de unde ai venit, la Fetesti!
28
1
Scarba batrana si rea de secretara, numita Ochesel Anisoara, mai lucreaza sau a iesit la pensie? Urata femeie, urat caracter...
19
1
Treaba de la Callatis a semanat a inscenare mai ales ca m, dupa cum vorbesc oamenii, au fost puse pe functie 2 persoane apropiate de Lucian F! Jenant, rusinos, respect Doamna Director Diaconu!
23
2
Dragi copii, in timp ce voi va luptati ptr transportul gratuit al colegilor din zone rurale ce suporta costurile imense transportului scolar, Inspectorii sefi Mihai Sorin si Faliboga DECONTEAZA PERMANENT NAVETA ZILNICA MANGALIA- CONSTANTA. Solicitati Ministerului un audit pe tema si veti vedea ce surprize imense veti avea! E chestie de mii de lei lunar, probabil!
34
1
Este in desfasurare o ampla campanie de denigrare a celor mai bune licee constantene facuta de cuplul malefic Mihai-Faliboga. Asta probabil este o forma de a distrage atentia de la faptul ca saptamana trecuta DNA a fost la sediul ISJ tocmai ptr posibile fapte penale ale lui Faliboga si Dotin Mihai m! Rog reactii oficiale!!!
28
7

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303