REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.5° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Dr. Adina Alberts face reclamă la colagen, dar ea folosește botoxul că e mai... rapid

Dr. Adina Alberts face reclamă la colagen, dar ea folosește botoxul că e mai... rapid

Andreea VLAICU 16 octombrie 2024 | 00:00 3228

Adina Alberts, cunoscută publicului român ca un chirurg plastician de succes, a făcut recent tranziția către o carieră de influencer, devenind extrem de activă pe rețelele sociale. În mod particular, ea promovează intens produse de skincare și suplimente, stârnind controverse și îndoieli cu privire la autenticitatea recomandărilor sale. În ciuda imaginii ei profesionale ca medic, mulți se întreabă dacă Alberts chiar folosește produsele pe care le promovează sau dacă este doar o voce plătită pentru publicitate.

Dr. Adina Alberts face reclama la colagen, dar ea foloseste botoxul ca e mai... rapidAdina Alberts

Adina Alberts este o figură controversată care jonglează între cariera sa de medic și cea de influencer. În timp ce experiența ei ca chirurg plastician ar trebui să-i confere credibilitate în discuțiile despre îngrijirea pielii, abordarea sa publică ridică numeroase întrebări. Promovarea mai multor branduri de colagen și folosirea vizibilă a botoxului sunt doar câteva dintre elementele care fac ca imaginea sa să fie una greu de crezut.

Adina Alberts s-a introdus publicului de pe rețelele de socializare ca fiind chirurg plastician, însă în ultimii ani s-a transformat într-un influencer care promovează diverse produse de îngrijire a pielii și suplimente.

Ce face Adina Alberts este marketing sau realitate?

Pe Instagram și alte platforme, Adina Alberts este deseori văzută promovând produse de skincare, în special suplimente de colagen, care promit o piele mai tânără și mai fermă. Ea susține că folosește aceste produse de „mult timp” și spune că au efecte benefice vizibile. Totuși, este greu de crezut că doar aceste produse sunt responsabile pentru aspectul ei tineresc, având în vedere că se observă clar utilizarea procedurilor estetice precum botoxul.

Un alt lucru dubios legat de activitatea sa de promovare este faptul că Alberts face publicitate pentru colagen... de la două firme diferite. Ea susține că utilizează ambele produse de o perioadă îndelungată, ceea ce poate părea neconvingător pentru unii, dat fiind că în general consumatorii sunt fideli unui singur brand atunci când vine vorba de suplimentele de sănătate. Acest lucru întărește suspiciunea că, de fapt, recomandările sale sunt dictate de contracte de promovare și nu de experiențe personale reale.

Dr. Adina Alberts face reclama la colagen, dar ea foloseste botoxul ca e mai... rapidAdina Alberts promovează colagen de la două firme diferite

În pandemie, Adina Alberts a fost împotriva vacinului anti-Covid

Adina Alberts nu este străină de controverse, mai ales după ce a devenit una dintre vocile anti-vaccin în timpul pandemiei de Covid-19. Poziționarea sa împotriva vaccinului a atras critici aspre din partea comunității medicale, iar acest lucru i-a șifonat serios credibilitatea în ochii unei părți a publicului. Deși ea se prezintă ca o persoană preocupată de sănătate și binele oamenilor, promovarea unor teorii anti-științifice în acea perioadă a creat o îndoială asupra sfaturilor pe care le oferă în general, inclusiv cele legate de skincare. În postările sale sau aparițiile la TV punea la îndoială eficacitatea vaccinului și a prezentat explicit cazuri de persoane care au murit în urma administrării serului, fără să arate că sunt excepția, nu regula.

Dr. Adina Alberts face reclama la colagen, dar ea foloseste botoxul ca e mai... rapidpropaganda anti vaccin a Adinei Alberts

Adina Alberts: Dacă medicii refuză tratamentul cu Ivermectină, scrieți-mi mie!

Mai mult de atât, aceasta a sfătuit pacienții infectați cu Covid, pe pagina sa de Facebook, să nu accepte tratamentul primit în spital. „Dragii mei, sunteți internați în spitale cu Covid, cereți medicilor să vă spună schema de tratament pe care v-o administrează. Au obligația să vă informeze! Am informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid, iar complicațiile își fac apariția. Nu acceptați Kaletra pentru tratarea Covidului. Aveți acest drept, conform art. 18 și 19 din Legea 46 din 2003. Acționați până nu e prea târziu! Aveți părinți sau rude apropiate internate în spitale în stadii medii/grave de Covid, cereți-le acestora, cât mai puteți, acordul în scris consemnat și în fișa de internate, ca să puteți avea acces la informații despre schema de tratament aplicată. Asta pentru situația de nedorit dar posibilă în care lucrurile se complică și pacientul devine inconștient. Așadar dacă nimic nu mai funcționează, cereți medicilor sa le dea Ivermectină! Dacă refuză, cereți-le din nou! Și dacă totuși refuză cu vehemență, scrieți-mi mie în privat! Și mai important decât orice, nu mergeți la spital dacă nu este musai... Aplicați, din primul moment, schema completă de tratament, imediat ce aveți suspiciunea că ați avea Covid!“, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook. 

Adina Alberts, care a ajuns de la chirurg estetician la influencer în skincare, pare să fi lăsat în urmă principiile clare ale medicinei în favoarea unei imagini mai comerciale. Aceasta ne arată că frumusețea vine din... reclamă bine plătită. Cu o mână promovează colagenul care „promite" să facă minuni, iar cu cealaltă ține seringa de botox. În timp ce afirmă că se bazează pe produse naturale pentru a arăta impecabil, e greu să nu observi că aceleași produse nu par să fie suficient de puternice pentru a înlocui trucurile mai rapide ale esteticienilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
catarama si p.anarama asta joaca in filme diferite , dar s au cupalat hotiii !
7
0
Este medic atat de bun si cautat, incat a inceput sa faca reclame ca sa castige bani, ahahaha...
9
0
Acest lucru este inacceptabil. Adina Alberts fi sincer, plm
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445