REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Dr. LANA, FALSUL MEDIC ESTETICIAN, își SCHIMBA LOCAȚIA precum ȘOSETELE!

Dr. LANA, FALSUL MEDIC ESTETICIAN, își SCHIMBA LOCAȚIA precum ȘOSETELE!

Replica API 9 decembrie 2020 | 00:24 5778

Svetlana Serghei, sau dr. Lana – cum se prezenta și cum o cunoșteau clientele, își schimba des locația cabinetului, având cabinetul, la un moment dat, și pe strada Adamclisi din municipiul Constanța. Multe dintre cliente încă se plâng că au fost mutilate, unele dintre ele rămânând, efectiv, cu găuri la nivelul feței. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

„Doamne! Este clar că nu este ceva în regulă cu femeia aceasta, își mută des locația. Trebuie cineva să-i pună stop! Mi-am luat țeapă de 2 ori cu acidul la ea. Plus de asta avea câteva poze foarte ok despre albirea dentară. Ideea este că am făcut și eu și soțul meu albire la această doamna Lana, dar rezultatele nu au fost conform așteptărilor. Nici la mine, nici la soțul meu nu s-au văzut rezultate deloc! Cât despre acidul hialuronic este varză, varză! După ce buzele mi se desumflau nu aveau niciun efect. Iau reveneau la forma de dinaintea injectării!”, a spus o clientă.

”Am avut o experiență proastă cu ea, dar m-a ajutat Dumnezeu și am rămas cum eram, fără cicatrici”, a spus o altă femeie, pe când alta a completat: „Din poze am tras concluzia că lucrează după tehnica lui Emilian Braude, adică un șarlatan din Rusia care nu are studii medicale și le îndeamnă și pe alte femei să facă la fel. Le învață să facă anumite intervenții fără a avea studii, spunând că oricine poate injecta. Buzele au acest aspect pentru că injectarea se face foarte superficial. În plus, tot acest Emilian Braude recomandă “elevelor” sale să posteze lucrări care nu le aparțin”, este părerea unei alte femei.

Amintim că Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, la data de 3.12.2020, a pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Constanța, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități. În fapt, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care ar pretinde că este medic, efectuează intervenții chirurgicale minim invazive în domeniul estetic.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că persoana în cauză, fără drept de liberă practică pe teritoriul României, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi închiriat spații de tip cabinet medical, în care efectua proceduri de microchirurgie estetică. Aceasta avea spațiu închiriat inclusiv în Constanța, pe strada Badea Cârțan. Însă, după cum susțin clientele, dr. Lana își schimba punctul de lucru des. Persoanele au fost conduse la audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane care ar fi fost induse în eroare și astfel au solicitat și au fost supuse unor intervenții de acest tip.

FALSUL MEDIC ESTETICIAN, dr. Lana, ACȚIONA și în CONSTANȚA

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu baleati toti la botoxate si siliconate pe facebook si insta, nu se mutilau nici amaratele astea! Cand te vede nevasta ca te uiti la toate plasticatele si photoshopatele, ce parere sa aibe despre ea? Cand ea are burtica si sanii lasati dupa copii? Multe care fac asta nu se gandesc la alti coceni in afara de ai lor, ai persoaneor iubite! Ca pt display si pt amantlacuri, mai putine recurg la metodele astea! Sufera si se mutileaza pt a va fi voua pe plac!
0
0
Generali si colonei facuti la academia infractorilor.
0
1
Este foarte buna dr. Lana, de pula.
2
1
escroaca asta , de profesie ciochista , o fi avind un doctorat facut la Oprea !!! marele nostru specialist ,Curvetul asta trebuie inchis pentru citivaani buni.
7
2
Sunt femeie si cum mintea nu prea ma duce si umblu de 2 decenii sa agat un prost cu bani sa atarn de el am apelat si eu la aceasta doamna care si a batut joc de mine si mi a dat ce meritam .. sora mea a luat si tocana de la sot ca si a dat seama ca nu pentru el se botoxeaza ca era si logic mi am cautat o cu lumanarea in loc sa fiu naturala am vrut sa insel prostii si am fost tot eu inselata
7
1
Dragi jurnalisti nu-i mai dati titlul de doctor daca nu este doctor !
8
1
Asi dorii o operatie sa mi se puna lindicul pe orizontala ca sa zapacesc barbati milonarii
10
0
Eu am fost multumita pt marirea penisului.
12
0
De departe trandafir, de aproape: no comment ; si proasta la lumanare pare boboc de floare !
6
0
...sa mananci zilnic...KAKAT DE CAINE...de la coltul strazii,si sa vezi jigodie,ce buzele kurului vei avea...bafta..panarama...
5
2
Asta este! Cand esti prost esti prost! Oricum, ''vulpita'' e buna rau!
9
0
veniti la mine sa va fac buzele marite. O sa va bat cu pula in buze pana vi se maresc. Ti-ale dracu de tarfe ordinare. Nu puteti sa faceti curat si mancare daca nu aveti buzele marite. Muie multa !
20
6
Sper sa ii dea ani buni
4
5
Un vechi proverb romanesc spune ca 'Nu e prost ala care cere, prost e ala care da'. Distinselor, un barbat cand se duce cu masina la service, nu pentru vreo reparatie ce tine de siguranta ci, sa spunem, pentru ceva tinichigerie, se intereseaza cine sunt cei cu service-ul si ce fel de treaba fac. Voi, daca va place o haina intr-un magazin, va uitati daca e 'de firma'. Daca nu e, probabil, multe dintre voi nu o luati. In cazul asta de ce nu v-ati interesat ce 'firma' e duduia asta?
16
0
E misto blonda
9
3
Asa va trebuie uratelor,fustratelor....saraciilor
22
2
ai partial dreptate. Da crezi ca in urma celor 100 ani de scoala, astia de la Cta stiu mare lucru? stiu medici cardio cae n au fost in stare sa isi dea seama de existenta unor stenturi. stiu asistente care nu sunt in stare sa faca o injectie. dar toti vor bani, sporuri ca muncesc pe branci
16
3
Isi fac bot ca sa poarte masca nonstop in public. Cat cretinism!
26
2
ti ai si gasit ca la cta sa fie ceva in regula.cum frate sa le lasi pe unele care au cursuri de estetica ,care pun gene false si fac bucle ,sa faca si injectii?esti asistenta ,dr?orice tuta cu 10 clase si a deschis salon si face ea nebuna treaba de medic estetician.ca daca ala face ,eu de ce nu?pai uite ca nu.va despart 100 de ani de scoala ...
13
1
De ce nu ai arestat o pe aceasta bagaboanta???
18
3
,,La semafor,un cetatean,avea o nevasta cu bot de Mertan'..."Ramaneti cum v-a inzestrat mama natura,nu va mai duceti la toti nepriceputii!
35
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620