REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Dragnea despre scrisoarea liderilor PSD: Am înţeles că trebuie să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA

Dragnea despre scrisoarea liderilor PSD: Am înţeles că trebuie să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA

Replica API 20 septembrie 2018 | 01:02 471

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului îi solicită demisia din funcţia de şef al formaţiunii şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă va da curs acestei solicitări, Dragnea a răspuns: "Voi da curs solicitării să citesc acea epistolă. N-am citit-o pe toată, dar cât am apucat să citesc am înţeles de fapt care este cea mai mare supărare din acea scrisoare: să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de Opoziţie. Eu ca preşedinte nu pot să duc şi nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice în politică. În rest, la CExN o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat".

De asemenea, întrebat de jurnalişti, la Parlament, cum comentează faptul că în scrisoare colegii îl acuză că este cotat în sondaje la 7 - 12%, iar partidul nu trece de 30%, Dragnea a declarat: "Aşa este, sunt la minus".

Preşedintele PSD a refuzat să comenteze alte opinii ale colegilor săi de partid care se referă la persoana sa şi a precizat că vrea mai întâi să vorbească în partid, la şedinţa Comitetului Executiv Naţional, şi abia apoi va vorbi şi în presă.

Totodată, întrebat câte filiale PSD îl susţin, Liviu Dragnea a afirmat ironic că opozanţii săi au susţinere "mai mult decât avem filiale".

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv. Semnatari sunt vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui Dragnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe Drangea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui Dragnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
0
0
Liviu Dragnea, cel care a preluat conducerea PSD in anul 2016 printr-un congres comic cu un singur candidat, se instituie ca lider maxim si continua programul ascuns al partidului, acela de a incerca sa instituie controlul politic asupra Justitiei.
2
0
Te rugam scapa Romania de SCLAVIE!
1
4
sa-l fut in gura - ca la casa de cultura - pe pensionarul pulii mele . De fapt este o sluga usr-ista ce mananca la cantina resturile imputite la boroianu ! Pensionare , daca ma - ta nu era curva , poate se ocupa de educatia ta , asa ai ramas un bou ,sa-ti dau la muie ....cu ecou .....cand esti in extaz !
0
4
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
5
0
Dictatorul nu are scrupule si o tine pe a lui.
5
0
nu puscariasule, ai inteles gresit- tu trebuie sa te aliniezi cu puscariasii
8
2
SUNT CU TINE IMPOTRIVA LUI IOHANNIS O PANARAMA DE PRESEDINTE IMPOTRIVA DNA,SRI,STATUL PARALEL...MUIE JAVRELOR ANTIPESEDE !!!.
3
12
Nu, cu aia cu care te pozai!
1
1
Liviu tiganu boratura de teleorman
12
5
Veorica,fii barbata,pune fusta pe ei si vei conduce pesede. Veorica in tine e nadejdea pesedizdelor,acum in an centenar,veorico,arata-le ce poate face femeia motostivuitor psd.
11
4
Nu carpa pt ambasadori Americano.
3
10
credea ca are zile indelungate ca dictator.Nu inteleg cum a reusit impostorul asta-un idiot pana la urma-sa puna labele pe partidul comunistilor si sa hotarasca ce si cum se fece in Romania.In cele din urma sper sa fie reciclat ca un rahat urat-mirositor.
9
6
ce poate sa intelega un infractor dovedit, vesnic sugator de la stat...???
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510