REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dragnea, discurs la Congresul socialiştilor europeni de la Madrid: Dreapta foloseşte instituţiile de forţă în România

Dragnea, discurs la Congresul socialiştilor europeni de la Madrid: Dreapta foloseşte instituţiile de forţă în România

Replica API 23 februarie 2019 | 00:00 573

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Congresul socialiştilor europeni, că Dreapta europeană a distrus Europa folosind austeritatea ca motiv, manipularea sau, exemplul României, instituţiile de forţă.

"Ne aflăm aici pentru a discuta despre manifestul pe care stânga europeană îl propune pentru aceste alegeri europene. Acest manifest, document, va schimba Europa în bine. Suntem după 15 ani de dominaţie a Dreptei care a distrus multe valori, speranţe, destine. Au distrus încrederea în proiectul european şi stim că Dreapta face orice să ne blocheze. Cred, dar trebuie să le spunem oamenilor modul în are Dreapta europeană a distrus Europa, folosind austeritatea, manipularea sau, cum e în România, instituţiile de forţă ale statului", a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a făcut referire şi la măsurile luate de guvernarea social democraţilor.

"În ultimii ani am auzit cum au vorbit colegii despre salariu minim, creşterea pensiilor, graţie guvernului nostru, salariul a crescut cu peste 50%, pensiile au crescut şi cresc iar în 2020 nicio pensie nu va fi mai mică decât dublul de la începutul mandatului din 2017.Am redus taxele. Cei de dreapta ne-au zis ca aşa ceva nu se poate, că nu trebuie să mărim salariile că nu sunt bani. Am arătat că se poate", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a adus în discuţie şi drepturile egale pentru cetăţenii din statele membre.

sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cei multumiti de alianta PSD-ALDE-UDMR cred ca habar nu aveti ce inseamna europa. Nu toata lumea este asa. Vad ca nu au habar nici cei din alianta idolii vostrii salvatori. Exemplu robor euribor buget tezaur . etc. pentru voi a venit din nou pe pamant ISUS. diferenta este ca acum are doar mustata nu si barba. Si da, au inviat si mortii care au mers la vot pentru PSD. minune mare bre... inteleapta vorba ,, fericiti cei saraci cu duhul;;
2
0
Oare toti postaci sunt o adunatura de prosti cu exceptia unuia care este pro Dragnea psd da si ala de cate ori deschide gura iese pe rosu ca scor vreau sa zic.Deci Dragnea nu dreapta din Romania te vrea in puscarie ci instantele Romane am zis istante fiindca ai fost condamnat si dupa recurs deci executare fara comentarii.
4
0
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
9
1
@ Escu pentru limba romana apasa tasta 1,cum spunea un mucalit pe aici.Dialogam dupa ce inveti sa scrii! UITATE ? Chiar asa, aveti scoala, cate clase are trenul?
3
7
Bai unule daca e adevarat ca astia iau bani de la soros care e problema uitate la PSD isti care au luat bani de la statul Roman ilegal bineinteles si dau legi nu doar sa scape hoti ci nici sa nu fie acuzati in viitor.Nu vezi adevarul doar daca esti hot si tu altfel doar si cu un neuron il vezi.
10
2
PSD - penalii sfideaza democratia.
10
2
Ana Gomez activeaza intr-o fundatie finantata de Soros, Friends of Europa acolo au conceput-o pe Gomez pe Macar ovei,dar tu asta @ 1136 care vrei zilnic muie de la pesede in ce cuptor cu microunde ai fost conceput?Vezi ca au pacalit-o pe ma-ta ca ii fac fertilitate in vitro si au pacalit-o cu microunda, doar asa se explica aparitia unui asa specimen ca tine !Nu mai luati bani de la Soros ca uite ce rebuturi umane fabrica!
2
10
unule iti dau eu 5 lei pe postare daca il mascaresti pe hotul dragnea. Daca nu, iti dau cacatul la lins. Tie si prietenului tau dragnea. Muie unu, muie dragnea vitamina d olteneasca, muie pesede ! Cu cacat !!!
9
4
Ana Gomez este sora de suflet a lui Macovei in parlametul european ,Portugalia a vrut sa-i retraga imunitatea pentru ca isi defaimeaza tara. Socialistii nu au voie sa aiba si ei o tzatza tip macovaca ?Ciudat mod de a iesi in evidenta ,bine ca vin alegerile europarlamentatare si ar fi cazul ca astfel de specimene poltice sa ramana acasa !
3
10
Muie lu Dragnea
10
1
Sa-ti iau rasa in poula bai cacat cu ochi!!! Sper sa crapi cat mai repede si sa crapi in chinuri!
10
1
Tov. Dragnea, care e partidul ala de dreapta, ca sa votez cu el. Nu exista partid de dreapta in Romania.
10
3
ce cauta dracnea la un congres socialist doar el si proasta lui zapacitu au bugetat cheltuielile facute de caprele regale si de progeniturile acestora si inca accepta ca acestea sa nu-si plateasca impozitele pentru proprietatile detinute,da unele pensii au crscut de au ajuns mai mari decat a unuia ramas in activitate cat despre pensiile speciale numai muipesdeu cunoaste,oricum au facut sa creasca imflatia si ce costa acum un an un leu azi costa doi ca painea sa zicem
14
1
A fost huiduit nemernicul asta. Ne face de rusine in toata Europa, nu-l asculta nimeni... dimpotriva: HUIDUIELI la scena deschisa, daa....
17
3
Dragnea si PSDul folosesc institutiile de forta in Romania cine nu asculta la ei sunt dati afara din functii sau din partid.
15
3
decat ati comenta ca prostii sau ca macovaca mai bne ati citi ultimul raport OECD despre Romania si guvernul PSD asa ca vrajeala propagandei antipesede nu tine!
3
19
Stii ma cum sta treaba.Aia stiu exact cum sta treaba maimutoiului asta i se mai da cate o ocazie poate recunoaste intro zi si schimba directia dar el mereu se afunda dragnea si psd ul lui sunt ca intro mlastina cu cat se zbate cu atat se afunda mai mult.
18
3
s-au prostit si aia de primesc jigodia asta hoata, sau iar a platit ca sa mearga...
18
3
Tara de cacat! Furi milioane si daca te prinde si iti ia ceva inapoi si te condamna putin strigi in gura mare ca esti victima! In timp ce oamenii cinstiti muncesc o viata pentru un apartament! Halal tara, mai rau ca in Africa! Mai votati PSD, tatucul hotilor, penali macar sa stim ca ne-a luat Dracul pe toti!
20
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016