REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
20.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Dragoș Săvulescu scapă de executare?! Vrea să se împace cu fosta soție, de dragul copilului

Dragoș Săvulescu scapă de executare?! Vrea să se împace cu fosta soție, de dragul copilului

Mirela PASCAL 3 august 2024 | 00:00 252

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța, și fosta soție Rodica Ghionea ar putea ajunge la o înțelegere cu privire la pensia alimentară pe care Săvulescu nu i-a plătit-o propriului copil. După ce a fost executat de Rodica Ghionea, pentru neplata pensiei de întreținere a copilului celor doi, Săvulescu pare să fi revenit la sentimente mai bune și este dispus să restituie banii datorați copilului.

Dragos Savulescu scapa de executare?! Vrea sa se impace cu fosta sotie, de dragul copiluluiDragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu își vede nestingherit de viață în Italia, deși a fost condamnat definitiv, cu executare, în dosarul Retrocedărilor. Justiția din peninsulă a modificat sentința din România și, nu numai că a respins cererea de extrădare a afaceristului fugar, dar a transformat condamnarea de 5 ani și 6 luni dictată de România într-una de 2 ani și 5 luni, cu suspendare.

Dragos Savulescu scapa de executare?! Vrea sa se impace cu fosta sotie, de dragul copiluluiRodica Ghionea

Liniștit departe de România, Săvulescu pare să aibă probleme cu stomatologul Rodica Ghionea, fosta lui soție. Pe 23 martie anul trecut, judecătorii din București i-au admis blondei cererea de încuviinţare a executării silite în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu. Executarea are legătură cu copilul celor doi, o fată de 15 ani, care nu și-ar fi primit pensia alimentară de la fostul sportiv.

Dragos Savulescu scapa de executare?! Vrea sa se impace cu fosta sotie, de dragul copilului

Precizăm că în urmă cu vreo doi ani, fosta soție a obținut în instanță custodia exclusivă, imediat după condamnarea lui Săvulescu, pe motiv că acesta nu se implică în creșterea copilului și că abia vorbesc.

Dosarul de executare silită încă este pe rol, fiind stabilit un viitor termen de judecată pentru  21 august a.c. Până atunci, Ghionea speră să ajungă la o înțelege amiabilă, acesta fiind și motivul pentru care s-a amânat judecarea dosarului: stingerea litigiului pe cale amiabilă.

Așadar, aflăm pe 21 august a.c. dacă foștii soți s-au împăcat ori vor continua războiul, cu judecătorii arbitri.

Au divorțat în 2015

În 2005, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au avut parte de o nuntă fabuloasă, care a costat aproximativ 500.000 de euro. Evenimentul a avut loc la Sala Tronului de la Muzeul Naţional de Artă, iar Rodica Ghionea a impresionat pe toată lumea cu superba rochie cu cristale Svarowski, semnată Donatella Versace, ce a costat 10.000 de euro.

Cuplul i-a avut ca naşi pe Ilie Năstase şi pe soţia sa de atunci, Amalia, În 2009, Dragoş Săvulescu şi Rodica Ghionea au divorţat. În prezent, Dragoş Săvulescu este căsătorit cu Angela Martini, fostă Miss Universe. Cei doi şi-au unit destinele în Statele Unite ale Americii, în Las Vegas.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768