REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Drăgușanu, atac la Victor Slav după un deceniu de la despărțire: „E mai mult influencer decât tată”

Drăgușanu, atac la Victor Slav după un deceniu de la despărțire: „E mai mult influencer decât tată”

Victor ROTARU 25 iulie 2024 | 00:00 976

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai iconice cupluri din lumea mondenă românească. Pasiunea a culminat cu o căsnicie, dar și cu un copil, însă visul frumos s-a terminat și au ajuns la divorț.

Dragusanu, atac la Victor Slav dupa un deceniu de la despartire: „E mai mult influencer decat tata”Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au iubit mult, însă drumurile li s-au separat, iar acum se înțeleg bine doar de dragul fetiței pe care o au împreună. Cu toate acestea, blondina nu s-a ferit să facă unele declarații acide la adresa fostului soț.

Bianca Drăgușanu, atac la Victor Slav după un deceniu de la despărțire

În cadrul podcast-ului realizat de Bursucu, Bianca Drăgușanu a făcut câteva dezvăluiri despre tatăl fiicei sale. Aceasta a mărturisit că tatăl fiicei sale nu a fost marea ei dragoste și a punctat că și nunta pe care au avut-o, deși fastuoasă, nu a fost tocmai pe placul ei. De asemenea, blondina a mărturisit că este deranjată inclusiv de faptul că fiica ei îi seamănă perfect lui Victor Slav, dar a și dat de înțeles că fostul ei soț nu ar fi un tătic prea implicat.

„Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

La acea vreme, Victor Slav a încercat să salveze relația, însă lucrurile nu au mai funcționat între cei doi, motiv pentru care au ajuns la concluzia că le este mai bine separat.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp, potrivit romania.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îl așteaptă pe margelatu
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436