REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Drama unui puști. A plecat fericit la Neversea, i s-a umflat gâtul și a descoperit că are cancer

Drama unui puști. A plecat fericit la Neversea, i s-a umflat gâtul și a descoperit că are cancer

Mirela PASCAL 16 iulie 2023 | 00:00 5883

În urmă cu câteva zile, Rareș pleca, împreună cu prietenii și colegii, la mare, la Neversea. Nimic nu prevestea atunci cumplita veste pe care avea să o primească după ce, la festival, a început să i se umfle gâtul. A crezut că are oreion, dar medicii i-au pus un diagnostic crunt: cancer.

Drama unui pusti. A plecat fericit la Neversea, i s-a umflat gatul si a descoperit ca are cancer

Rareș George Baciu este din Pitești și are doar 16 ani. În urmă cu nouă zile credea că are în față o vacanță de vis. Fotografia în care apare alături de prieteni, în timp ce se îndreptau cu toții spre Festivalul Neversea, arată un puști simpatic și dornic de aventură.

Drama unui pusti. A plecat fericit la Neversea, i s-a umflat gatul si a descoperit ca are cancerRareș, în drum spre mare

La festival a fost vesel și în elementul lui. A dansat și a cântat noapte de noapte, până când, ca din senin, gâtul lui Rareș s-a umflat. Toată lumea a crezut că are oreion.

A aflat că are cancer

Părinții au ajuns cât au putut de repede la Constanța și au plecat cu el la București, la Institutul Matei Balș. A făcut câteva teste și analize, iar medicii le-au dat lui și familiei o veste îngrozitoare: Rareș are leucemie. Adolescentul a fost trimis de urgență la Spitalul Fundeni unde este acum internat și are nevoie de sânge, scrie adevăruk.ro

Mesajul postat de tatăl său pe Facebook e sfâșietor:Dragi prieteni, George Rareș este un băiat minunat, cu vise mărețe, ce tocmai a fost diagnosticat cu leucemie și are nevoie de ajutorul nostru. Cei care vreți și puteți, vă rugăm să mergeți la Centrul de transfuzie sanguină Pitești sau București să donați sânge pentru el. Veți specifica numele lui - BACIU GEORGE RAREȘ și numele Spitalului- FUNDENI - SECȚIA PEDIATRIE 1 din București. nu rămânem indiferenți, știu și de această dată o fiți de ajutor!

Drama unui pusti. A plecat fericit la Neversea, i s-a umflat gatul si a descoperit ca are cancer

De la aflarea cruntei vești, prietenii și colegii, dar și alte persoane impresionate de povestea lui s-au mobilizat într-o campanie de donare de sânge pentru Rareș.Cei care vor să-l ajute pe Rareș pot dona la oricare centrul de transfuzii sanguine din România cu mențiunile:
Pentru Baciu Rareș George
Institutul Clinic Fundeni
Secția Pediatrie I
Grupa de sânge A, RH pozitiv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu este vaccinu nici radiatiile uv sunt vibratiile demonice de la nerversea care iti modifica adn-ul inainte sa comentati stupid faceti search omul este 70% apa si aceste sunete demonice numite pompos "muzica" care iti sparge creierii vedeti ce efect au asupra apei apoi extrapolati asupra corpului uman ... e o nenorocire acum cateva zeci de ani nu erau atatea cancere, acum peste 100 de ani deloc .. va suna clopotelul? ascultati muzica din anii 20 si cea de acum acesta nu e singurul factor mai e si otrava din mancare de droguri ebergizante tigari alcool ce sa mai vorbim care sunt toate sintetice si pline de otrava
6
6
Spune cuvântul...in fiecare an tipi la festival până o belesti ca flacaul
5
4
Astfel de drame au fost intotdeauna dar ajung rar in presa; are sanse mari de vindecare cu tratamente de ultima ora; in urma cu 80 de ani erau inca mult mai numeroase,cu milioanele, pentru ca nu existau antibiotice, vaccinurile aparute dupa ww2 si medicina de azi. Medicina moderna a facut progrese mari dar mai sunt multe boli incurabile cum am eu, BPOC cu o estimare de 2 milioane in romania toti batrani. Vaccinul anticovid pierde rapid protectia si ajunge la cca 20% la 4 luni si spre zero la 6 luni nu la 18. Eu am vrut sa fac vaccinul anticovid dupa 6 luni si am fost refuzat. Medicul mi-a spus ca “nu vrea sa-si asume raspunderea” (?). Deci antivaccinistii pot sta linistiti nimeni nu mai poate face vaccinul in orasul asta; sunt curios cum o fi in restul tarii dar nu stiu. Numai de variola eradicata azi cu vaccinuri au murit numai in secolul 20 cca 400 milioane de oameni.
4
6
La câți bani sparge statul anual ar putea face un cont la CEC pentru tineri de pană la douăzeci și cinci de ani cu boli grave care au șanse în vestul Europei Multi tineri se pierd fiindcă nui educă nimeni ce alimente să consume Zilnic sânt văzuți în market cu energizante cola fast food țigări Nici unul cu fructe ceai sau iaurt După terminarea liceului dupa bac fiecare ar trebui să facă armata trei luni Sa învețe să tragă cu arma să învețe cum să gătească sănătos să participe la instrucții sport educație disciplină activitati de plantare și udare plante și copaci pe străzi și parcuri In scoli să fie predată materia educația socială și alimentară
16
1
Energizante, alcool, tutun, droguri. Pentru un tânăr acestea sunt „ingredientele” care te bagă în mormânt. În caz contrar, probabil moștenește. La vârsta lui are șanse să învingă cancerul. P.S.-E unul mai jos „MAFALDA” care dă vina pe vaccin. Tiripliciule să știi că vaccinul anti-covid nu mai are nici-un efect după 18 luni de la ultima doză făcută. Din câte știu în r*mânia încă se mai moare de COVID. Capisci (?!)
14
8
Nimeni nu l-a avertizat ca totusi la mare este ceva foarte periculos : UV-ul. ..Zic si eu
7
6
Popescule, inteligenta ta uimitoare m-a convins! Este mult mai rau decat credeam!
10
6
@unul,esti cretin prietene!citest ,documenteaza-te si numai crede toate balivernele propagandistice!vaccinurile alea ,au fost facute pe genu chi ,netestate,pot provoca la diferite tipuri de oameni ,diferite tipuri de probleme,pentru ca NU AU FOST TESTATE,cretinule,NU PENTRU CA VREA CINEVA,DAU CA AU CIPURI,SAU GAFEN,SAU c***t ,CA LA TINE IN CREIER!sanatate maxima copilului astuia si tarie parintilor!
4
13
Copiii. Nevinovatii loviți de asa ceva. Doamne de ce e viata nedreapta
11
1
Sa-i dea D-zeu sanatate!
16
1
Mafalda, la tine vaccinul a activat lobul prostiei din creier. Bolile astea groaznice au existat si inainte de vaccin, vor exista si dupa. Daca iti imaginezi ca subiectul acesta poate fi discutat de tine, deja ai o problema. Mai nou au aparut unii care scot vaccinul din corp… Se adreseaza celor ca tine. Copilul asta are nevoie de ajutor nu de experti in diagnostic, asa ca tine!
16
6
Din pacate vaccinurile incep sa faca efectul si in randul copiilor..si ce e strigator la cer nu o sa raspunda nimeni…
16
20
Doamne ce fragili suntem...bucurati-va oameni de fiecare clipa ca nu se stie cand te poate rapune vreo boala d-asta care inseamna, cel mai probabil o moarte chinuita...si ce tanar este, pacat.
32
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166