REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
18.4° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

Drept la replică. SC Trance Trans Corporation SRL, despre starea Autogării din Tomis 3

Drept la replică. SC Trance Trans Corporation SRL, despre starea Autogării din Tomis 3

R.D. 5 septembrie 2024 | 00:00 264

În urma articolului publicat de Replica de Constanța, la data de 31 august, care a atras atenția asupra stării imobilului de pe strada Zburătorului nr. 4, acolo unde se desfășoară activitatea Autogării din zona Tomis 3, SC Trance Trans Corproration SRL a solicitat un drept la replică pentru a clarifica informațiile prezentate și pentru a asigura o informare corectă și completă a opiniei publice.

Drept la replica. SC Trance Trans Corporation SRL, despre starea Autogarii din Tomis 3Potrivit dreptului la replică, SC Trance Trans Corporation SRL, care deține licența pentru activități conexe transportului rutier, inclusiv gestionarea autogării, a subliniat că activitatea sa se desfășoară în baza unui contract de închiriere ce vizează doar o parte a clădirii situate pe strada Zburătorului nr. 4. Mai precis, compania administrează și întreține o porțiune clar delimitată clar din parterul blocului, marcată printr-o copertină și evidențiată de zonele zugrăvite și curățate.

În replică, SC Trance Trans Corporation SRL a evidențiat faptul că fotografiile și videoclipurile prezentate în articolul din 31 august surprind zone ale imobilului și trotuare ce nu se află sub controlul sau responsabilitatea companiei, aparținând altor proprietari. Reprezentanții firmei au subliniat că, în conformitate cu prevederile contractului de închiriere, își îndeplinesc obligațiile de întreținere și renovare doar în limitele spațiului închiriat și că nu pot interveni asupra proprietății private a altor persoane, fie ele fizice sau juridice. 

Această clarificare vine în sprijinul unei corecte înțelegeri a situației și a delimitării responsabilităților în ceea ce privește întreținerea imobilului și a spațiilor adiacente ale acestuia.

Rămâne de văzut dacă aceste clarificări vor modifica percepția publicului și dacă autoritățile competente vor interveni pentru a rezolva problemele semnalate.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516