REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

DRIFTURI în parcarea de la Aqua Magic, sancționate de Poliția Locală!

DRIFTURI în parcarea de la Aqua Magic, sancționate de Poliția Locală!

Replica API 25 iunie 2019 | 01:09 862

Fie din spirit de bravadă, dornici de senzații tari, de a se făli cu autoturismele din dotare sau din alte motive, se găsesc destui tineri care folosesc parcările din stațiunea Mamaia pentru a face drifturi.

Manevrele sunt sancționate însă de Poliția Locală, întrucât sunt realizate pe domeniul public și pun în pericol participanții la trafic, atât cel rutier cât și cel pietonal.

La fel s-a întâmplat și vineri, 21 iunie a.c., când polițiștii locali au surprins în parcarea de la Aqua Magic Mamaia un tânăr care făcea astfel de manevre. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alupigus fagabou!!! Mui3 tie si la toti cateii tai de la politia locala!! In special masina 11 muiiiiieeeeeee!!!!
0
1
La felul in care scrii se vede de la o posta ca esti un cocalar prost si analfabet! Posesorul tipic de BMW.
4
0
Politia locala: la parcarea de la poarta 1 ati dat vreo amenda pentru cei care fac drifturi?
2
1
arma mea preferata e limba si din cand in cand gelu care imi da niste vibratii extreme
1
0
Vrei sa spui ca ma linge si m-a si perlinge pe nespalate
3
0
faruk o spala in pizda pe miha candidoasa
2
0
Eu am bmw vechi de 30 de ani si merge foarte bine si lam adus personal pe roti din Bulgaria nu lasi da pe un logan nou
1
6
Ce de hateri..an vazut in parcare la aqua ..bolizi de zeci de mii de euro Baieti cu bani multi Mafioti interlopi Dupa ce au plecat bartai multele de gunoi au lasat Voi aia care criticati masinile de 20 de ani la 500 de euro Invatati dracu sa pastrati curatenia si omenia,noi nu stam la mana lu mami si tati bai intretinutilor
3
3
-drifturi- fac ei ma.. Trag de volan maxim, apasa acceleratia, fac doua cerculete obosite si se opresc ca altfel le urca apa dar ei sunt drifteri.. Iar intr-o situatie reala cand le derapeaza masina pe strada, ii rascheteaza astia de la Polaris de pe copaci. Drifteri..
9
1
Faruk nu iti da nimeni bani pe tomberonul ala de masina ? mai taie din pret , nu ai cum sa vinzi un tomberon de masina la pret mare.. poti sa-l dai in combinatie pe o masina de gunoi e aceiasi chestie, hai multa muie ca-ti dau valoare ..ghebosule..
8
1
s-au ajuns toti ruptii frate, si-au luat reptilele masini noi, cate pule or fi supt sa-si ia si ei o clocitoare, cate nunti si botezuri, cat cunilingus ca sa fie si ei jmecheri, mergeti cu anu mai ruptilor, pai daca dam cinci zece ani inapoi erati mai toti niste lachioi muritori de foame, noroc ca au plecat asa multi in afara si ati ajuns din maturatori sefi... ati avansat cica
11
4
e plin orasul de rupti in cir cu bemeveuri de acum 20 de ani luate de la groapa de gunoi din jermania...baga si ei benzina de 20 de lei si cica au "bolizi de lux" ha ha ha ha ha
16
1
Sa le luati mielu drifterilor in gura, Aliath mare dar mare prost esti , gaina iti e frica si numele sa il treci
5
14
Pai e mai mare amenda decat valoarea masinii!!!
18
0
Nu inteleg care este problema voastra , a bagatorilor de seama care comenteaza pe aici .De ce nu vine nimeni sa ma traga de urechi cand ma invart ? Cu totii sunteti rai din spatele tastaturii sub un nume fals . O zi placuta , probabil sunteti alergi la mirosul de guma incinsa .
2
22
E printre putinele distractii ale ruptilor in cur, alaturi de spartul semintelor si un meniu Mac ingurgitat linga masina. De ce nu-i lasa si pe ei sa se bucure de viata?
25
3
atata timp cat poti sa dai la muie si sa tragi pe nas ce mai vrei, e democratie
1
9
Ar trebui sa se faca o pista speciala pentru liniute si un spatiu pentru drifturi.Cu plata intrarii, cu salvare, cu politie, cu tot tacimul.Sint destule terenuri care ar putea fi aenajate.Eventual si cu tribune pentru spectatori.
17
3
In parcarea aia se strang toate hienele in coteturi de 500 euro. Si fac drifturi ca au cauciucuri uzate ca daca ar fi noi n-ar patina.
31
2
Sictir jigodie comunista! Confiscane-ai pulile cu gura la toti posesorii de masini! Foarte bine ca au facut baietii drifturi, muie politiei comuniste. Parcarea e privata la Aqua magic BOILOR !
6
43
Perfect! Acum sa faca la fel si in parcarea de la poarta 1
28
4
Cam putin. Eu as fi confiscat masina.
31
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016