REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
20.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Drulă: Avem cele mai mari scumpiri din Europa, suntem campioni la inflaţie

Drulă: Avem cele mai mari scumpiri din Europa, suntem campioni la inflaţie

Victor ROTARU 5 iunie 2024 | 00:00 138

Preşedintele partidului Uniunea Salvaţi România (USR), Cătălin Drulă, a declarat, la Buzău, cu ocazia unei vizite de susţinere a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită (ADU) la alegerile locale, că România se află pe locul I în Uniunea Europeană la capitolul inflaţie şi scumpiri.

 Drula: Avem cele mai mari scumpiri din Europa, suntem campioni la inflatie Cătălin Drulă

Cătălin Drulă a participat, alături de vicepreşedintele USR, Dan Barna, candidatul de pe prima poziţie a listei ADU pentru europarlamentare, la un eveniment electoral în Piaţa Dacia din municipiul Buzău. În acest context, liderul USR s-a referit la necesitatea unor modificări fiscale în România.

"Avem cele mai mari scumpiri din Europa, campioni la inflaţie ... Uniunea Europeană are 27 de state membre, cele mai mari scumpiri, locul I este România. Cine le-a adus? PSD, PNL, Ciolacu. Am făcut mii de kilometri în ţara asta, oamenii s-au săturat de sfidare, de batjocură. De ce unii să se umfle de pensii de 20.000 lei pe lună şi alţii să sufere, cu taxe crescute, dări mai mari, impozite crescute peste noapte şi scumpiri? Ce fel de regim este ăla în care specialii sunt la putere şi îşi fac pentru ei, iar oamenii de rând trebuie să sufere? Ne-a tras ţeapă şi Iohannis, tuturor, României. Ne-a spus că o să înlăture PSD de la guvernare şi după opt luni le-a dat guvernarea pe tavă. 9 iunie este doar primul pas, continuăm cu prezidenţialele. Vom da noua guvernare a României...Prima măsură va fi că vom înlătura toate aceste creşteri abuzive de taxe", a declarat Cătălin Drulă.

Vicepreşedintele USR, Dan Barna, a subliniat că există o alternativă la actuala guvernare, iar România are nevoie de o schimbare după data de 9 iunie.

"România are alternativă, povestea aceasta că nu avem ce să facem că o să iasă tot PSD ... Are acum o alternativă reală, Dreapta Unită este alternativa pentru România. Dacă ceva e bun, păstrezi, dacă este stricat şi rău, schimbi. Guvernarea aceasta este una rea, stricată şi depăşită, trebuie schimbare", a afirmat candidatul ADU la europarlamentare, Dan Barna.

Pentru Primăria Municipiului Buzău din partea ADU candidează Florin Drăgulin, iar pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean s-a înscris în lupta electorală Dorin Bădulescu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stim si noi ce este rau,fara sa ne spuna tocmai unul ca Drula,din partidul care cand a fost la putere cu Ciolos in frunte,a facut rahatul praf. Nu de agenti constatatori avem nevoie,ci de oameni de inalta calitate,care sa munceasca pentru Romania,nu pentru concernele straine. Nu avem asa ceva,cel putin deocamdata.
2
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016