REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22.6° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Drulă cere demiterea imediată a lui Toni Greblă: Frauda electorală nu trebuie tolerată

Drulă cere demiterea imediată a lui Toni Greblă: Frauda electorală nu trebuie tolerată

Victor ROTARU 13 iunie 2024 | 00:00 160

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere demiterea imediată a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, acuzând că la alegerile de duminică s-ar fi comis "cele mai mari fraude electorale" din istoria recentă.

Drula cere demiterea imediata a lui Toni Grebla: Frauda electorala nu trebuie tolerataCătălin Drulă

"Cer demiterea imediată a lui Toni Greblă: frauda electorală nu trebuie tolerată! Toni Greblă, marioneta PSD-PNL la AEP, trebuie să plece imediat. Sub conducerea sa, vedem cum sunt în plină desfăşurare cele mai mari fraude electorale din istoria recentă. Este clar că Greblă a fost încă de la început doar unealta cu care Ciolacu şi Ciucă au vrut să controleze alegerile cu orice preţ. Ce se întâmplă la sectoarele 1 şi 2 este bezna democraţiei. Refuzul mafiei PSD-PNL de a renumăra voturile, în ciuda tuturor dovezilor clare de fraudă, arată că sunt dispuşi să închidă inclusiv democraţia", a scris liderul USR, pe Facebook.

El a susţinut că USR nu va permite ca voturile "să fie manipulate şi furate de un sistem corupt construit" de liderii PSD şi PNL.

"Sute de voturi furate, procese verbale falsificate şi un sistem electoral în derivă - toate acestea se întâmplă sub ochii lui Toni Greblă, care trebuie să îşi dea demisia. PSD - PNL şi complicele lor, Toni Greblă, distrug democraţia din România. Ne vom apăra voturile cu toate mijloacele. Nu vom permite ca voturile noastre să fie manipulate şi furate de un sistem corupt construit de Ciolacu şi Ciucă. Greblă şi cei care l-au pus acolo trebuie să plătească pentru această fraudă în desfăşurare şi distrugerea încrederii oamenilor în alegeri", a completat Cătălin Drulă, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect, Frauda electorală nu trebuie tolerată, daca e facuita de altii... In schimb npi ce la userelgbtq.... avem voie sa stam in camera cu sacii de voturi.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016