REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.8° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
25.8° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Drulă, despre stabilitatea promovată de actuala guvernare: Stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure

Drulă, despre stabilitatea promovată de actuala guvernare: Stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure

Victor ROTARU 28 mai 2024 | 00:00 101

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat referindu-se la stabilitatea promovată de actuala guvernare, că aceasta înseamnă "să stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure".

Drula, despre stabilitatea promovata de actuala guvernare: Stam pe loc, sa pastreze ei accesul la resurse si sa fureCătălin Drulă

"Avem, în România, o guvernare care zice că promovează stabilitatea. Stabilitatea aceea înseamnă să stăm pe loc, să păstreze ei accesul la resurse şi să fure", a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă transmis de USR.

Cătălin Drulă a continuat, la Madrid, întâlnirile cu românii din diaspora, la evenimentul organizat în Spania fiind prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac, europarlamentarul Vlad Botoş şi preşedintele USR Diaspora, Iulian Lorincz.

În context, liderul USR a vorbit despre importanţa alegerilor din 9 iunie, arătând că rezultatul acestora va influenţa direcţia României pentru următorii zece ani, cel puţin.

"Alegerile acestea sunt cruciale pentru cum va arăta România pentru o generaţie. După 2024, direcţia ţării va fi decisă pentru următorii zece ani sau mai mult. Pericolul cel mai mare pentru România este ca pe 9 iunie oamenii să fie obosiţi sau să îşi facă alt program şi să nu realizeze importanţa votului. Trebuie să ieşim la vot, să arătăm că ne pasă de viitorul României şi să dăm nota de plată celor care au făcut rău ţării", a declarat, conform comunicatului citat, preşedintele USR, Cătălin Drulă, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tragem apa dupa userei.
0
0
Usereii au mai avut ocazia sa faca praf economia Romaniei,sub Ciolos. Mai vor? Sa fie sanatosi dar sa ne lase in pace. Tragem apa dupa ei.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016