REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.5° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.5° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Drulă: Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul pentru alegerile prezidențiale

Drulă: Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul pentru alegerile prezidențiale

A.F. 29 martie 2024 | 20:02 898

„Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul” pentru alegerile prezidențiale, a declarat Cătălin Drulă la emisiunea LIVE, de la Digi24.

Drula: Exista o sansa foarte mare ca eu sa fiu candidatul pentru alegerile prezidentialeCătălin Drulă

„Există o șansă foarte mare pentru Dreapta Unită să dea următorul președinte al României pentru că, odată intrați în turul doi, putem câștiga. Nu am stabilit încă candidatul și nu o să-mi iau libertatea să-l anunț aici. Nu l-am stabilit încă cu colegii de alianță. Ne dorim să avem candidat unic și pentru prezidențiale și să mergem împreuna pentru parlamentare,” a declarat liderul USR.

Întrebat dacă va fi din USR candidatul pentru prezidențiale, Drulă a răspuns că „e o posibilitate cu șanse mari”.

„Nu avem această decizie luată, dar e o posibilitate cu șanse mari, pentru că USR este partidul în jurul căruia s-a făcut această alianță,” a precizat Drulă.

Despre o posibilă candidatură a lui Dacian Cioloș, Drulă spune că nu crede „că această soluție este pe masă”.

Liderul USR spune că „există o șansă foarte mare” să fie candidat pentru alegerile prezidențiale.

„Eu nu o să mă ascund, cum am văzut la tot felul de președinți de partid. Eu vă spun că, natural, președintele unui partid este un candidat, deci există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul, dar vom avea un anunț la momentul în care vom avea decizia oficială” a declarat Cătălin Drulă, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vocabular la unii care au votat PSD-ul timp de 34 de ani! Din cauza acestor votanti tara noastra este pe ultimul loc in toate statisticile? Nu s-au intrebat de ce au vandut toate resursele tarii, de ce au plecat 6mil. de romani in lumea larga?
5
8
A, da? Simion are fata de PR0ST, iar S0Soaca de bolnava mintal. Asta explica multe. Cine se aseamana, se aduna. Vai de capul vostru, trolilor "transnistrieni/basarabeni" ori b0zgori din ROMANIA MARE. Vai de capul vostru! Vai, ce viata trista aveti! Nu mai vine Vova sa va salveze/elibereze de oamenii deja liberi din LUMEA LIBERA, din ROMANIA EUROPEANA, din UE-NATO, langa vesnic fratii nostri americani si francezi? Ce istorie comuna are Romania-Franta si ce istorie are Romania vs RuZzia, cu cele 12 invazii satanisto-ruZzesti pe PAMANTURILE ROMANESTI? Hmm? Ha ha ha! Du-te sa (re)vizionezi filmarile de la mitingurile "albe" ale lui LlVlU DRAGNEA si Gheorghe PR0STU SIMION, in care ASlSTATll SOCIALI declarau "GEORGE SIMION E MESSIA AL NOSTRU". HAHA! "Duhul lu' Iancu SIEmon" haha! N-o fi DRULA cea mai buna varianta, dar e pe acolo, langa GEOANA, langa ROMANII ADEVARATI, nu tradatorii FUGARI: GHITA/SOSO-SIMION/CaIin Georgescu/Puric. 58% dintre "AURiste"sunt videochatiste/ESC0RTe. Urmeaza"SHOW"
62
1
Ce tupeu are p******a asta lgbd ista, Mars bai f**u ti gura ma ti
5
25
tu lipseai ! vai noua daca te vom alege mai aveti de furat ,? mare e gradina domnului !!
7
25
Prietene Dumnezeu a lasat sa ne spalam dimineata pe fata ca sa terminat visele si sa ne trezim la realitate asa ca hai Pa Pa , ati fost la putere pe ciolan si a fost jale,toti sunteti niste marionete
8
26
Hipsterul asta cu gleznele in curcubeu vrea sa fie presedinte de tara?
9
27
Mare greseala !Cu astfel de Constitutie si o Justitie plina de neicanimeni NU puteti face nimic in favoarea oamenilor !
9
26
Are față de securist pui exact ca burleanu nu l-aș vota în veci!
8
29

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620