REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
11.4° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Drulă și Barna au venit la Constanța să-l susțină pe Stelian Ion înainte de bătălia finală din 9 iunie. Video

Drulă și Barna au venit la Constanța să-l susțină pe Stelian Ion înainte de bătălia finală din 9 iunie. Video

D.I., M.M, V.R. 4 iunie 2024 | 13:58 1135

Marți, 4 iunie, candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion, a organizat o conferință de presă. La conferință a participat și președintele USR Cătălin Drulă, candidatul ADU la europarlamentare, Dan Barna, dar și alți membri ai alianței.   

Drula si Barna au venit la Constanta sa-l sustina pe Stelian Ion inainte de batalia finala din 9 iunie. VideoRemus Negoi, Dan Barna, Stelian Ion, Cătălin Drulă și Bogdan Bola

În debutul conferinței de presă, a luat cuvântul președintele USR, Cătălin Drulă: „Este ultima săptămână înainte de vot și vreau să transmit un mesaj de încredere: sunt 2 lucruri pe care actuala coaliție PSD-PNL le-a luat oamenilor: speranța și încrederea. Noi suntem aici să spunem că se poate face schimbarea! Sunt alături de frumoasa echipă pe care o vedeți aici, oamenii pe stradă ne spun ca s-au săturat ca acest oraș să fie ținut pe loc, de primari care merg la pușcărie pentru fărădelegi, de lucrări proaste, de praf și delăsare! Avem nevoie de oameni cărora le pasă de această țară. Pe 9 iunie este foarte important să ieșim cu toții la vot, să dăm nota de plată acestei guvernări PSD-PNL și să aducem oameni cărora să le pese de comunități.

Drula si Barna au venit la Constanta sa-l sustina pe Stelian Ion inainte de batalia finala din 9 iunie. VideoCătălin Drulă

E foarte important să ieșiți la vot pe 9 iunie, ca pe 10 iunie să nu ne pară rău. În Constanța se dădeau 10-15 procente în plus celor de la PSD/ PNL, iar USR era dat în jos cu aceleași puncte. Așa se întâmplă și acum! Fiecare dintre dumneavoastră poate face diferența. Haideți să nu-i mai lăsăm să continue cu lucrări de mântuială, cu plaje distruse, cu Chitac! Să-l alegem pe Stelian Ion și să mergem către dezvoltare și către cinste! Este energie, este optimism, oamenii vor schimbarea! Cu toții s-au săturat, toți văd transparent prin minciunile actualei guvernări! Mulțumesc, Stelian Ion, voi fi alături de tine!

VIDEO 1:

Stelian Ion: „Ne aflăm din nou la o răscruce. Avem de ales pe ce drum o luăm, pe cel al schimbării, dăm o șansă unei noi generații să-și crească copiii aici, să le ofere o șansă de dezvoltare sau rămânem captivi rețelelor acestora mafiote care de 30 de ani de PSD și PNL au ținut orașul pe loc. Avem de-a face cu o rețea care ține acest oraș captiv. Cei care aveți o afacere sau lucrați în oraș, dați de aceleași opreliști. Haideți să modernizăm orașul! Aveam cea mai puternică și tânără echipă! Nu e momentul lamentărilor, ci al acțiunii. Este o tânără generație care își revendică drepturile pentru viitor, un oraș în totul acestei minunate țări. Eram undeva în frunte și 30 de ani de PSD-ism și PNL-ism ne-au adus în josul acestei liste. Mulți constănțeni și-au pierdut mândria de a fi constănțeni. Faceți ceva pentru acești copii! Am venit în fața constănțenilor cu această echipă tânără, dinamică, care nu e pusă pe furturi, ci pe munca, care a făcut școală la timp și vrea să ofere ceva acestui oraș.

Drula si Barna au venit la Constanta sa-l sustina pe Stelian Ion inainte de batalia finala din 9 iunie. VideoStelian Ion

Nu vă lăsați mințiți! Sondajele din 2020 au fost dovedite a fi mincinoase. Doar acestea i-au păcălit pe unii oameni și au făcut ca în prezent primar să fie Vergil Chitac și nu eu! Avem o șansă imensă pe 9 iunie, condiția este: cei care sunteți nemulțumiți, vă doriți mai mult, să știți ca Alianța Dreapta Unită reprezintă singura șansă de a scăpa ceva în prezent. Suntem noi, oamenii onești, care vrem să ne creștem copiii în acest oraș muncind cinstit.

Drula si Barna au venit la Constanta sa-l sustina pe Stelian Ion inainte de batalia finala din 9 iunie. VideoDan Barna și Stelian Ion

Sunt mulți tineri care vin alături de noi, avem un program „Constanța contează” făcut în fiecare cartier cu constănțenii. Rețineți, ieșiți la vot dacă vreți altceva, dacă vreți să oferim împreună un alt viitor acestui oraș, vă așteptăm pe 9 iunie, poziția 9 pe buletinul de vot pentru ca pentru noi toți Constanța contează! Mai sunt doar câteva zile. Tragem linie și arătăm întregii țări că orașul nostru vrea să se ridice din praf și vrea să o ia pe urmele orașelor importante. Este ambiția mea să ne luăm la întrecere cu Timișoara, cu Clujul! Putem mai mult! Doamne ajută!”

VIDEO 2:

VIDEO 3:

VIDEO 4:

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515