REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
22° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Drulă (USR): Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD

Drulă (USR): Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD

Victor ROTARU 1 iunie 2024 | 00:00 51

Un vot pentru PNL la alegerile din 9 iunie este de fapt un vot pentru PSD, a declarat la Piatra-Neamţ, copreşedintele Alianţei Dreapta Unită, Cătălin Drulă (preşedinte USR).

Drula (USR): Un vot pentru PNL este un vot pentru PSDCătălin Drulă

Acesta a transmis un "mesaj de speranţă" către alegători şi a subliniat că alternativa corectă o reprezintă Alianţa Dreapta Unită.

"Dincolo de mesajul de speranţă este şi un mesaj de avertizare către toţi românii. Nu votaţi PNL! Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Oamenii care mai credeau în valorile liberale sunt aici, în Alianţa Dreapta Unită", a subliniat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

La rândul său, copreşedintele ADU şi preşedinte al PMP, Eugen Tomac a acuzat PNL că "şi-a pierdut complet identitatea".

"Insistăm pe acest mesaj către alegătorii de dreapta: nu vă mai rispiţi votul! Un vot pentru PNL e un vot pentru PSD", a declarat Eugen Tomac.

Şi vicepreşedintele Forţa Dreptei, Violeta Alexandru, a insistat pe mesajul că liberalii şi-au pierdut identitatea.

"Sunt alături de colegii mei din necesitatea de a reprezenta liberalismul şi dreapta din România. La PNL nu mai funcţionează sloganul "Prin noi înşine" ci "Pentru noi înşine'. (...) Nu exisă nicio fibră liberală în acest moment în PNL", a precizat Violeta Alexandru.

Liderii Alianţei Dreapta Unită s-au aflat joi şi vineri în judeţul Neamţ în cadrul unui turneu electoral pe care îl fac pentru susţinerea candidaţilor la alegerile locale şi europarlamentare din 2024, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016