REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Drumuri Județene Constanța, conferință de presă la trei luni de activitate! Video

Drumuri Județene Constanța, conferință de presă la trei luni de activitate! Video

Virgil STOIAN 1 septembrie 2023 | 10:46 1204

Vineri, 1 septembrie, începând cu ora 11:00, a avut loc o conferința de presă prilejuită de încheierea primelor trei luni de activitate ale Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. Conferința de presă s-a desfășurat la sala „Remus Opreanu” a palatului administrativ constănțean.

Drumuri Judetene Constanta, conferinta de presa la trei luni de activitate! VideoRăzvan Gabriel Zagon și Mihai Lupu

La conferință au participat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, Răzvan Gabriel Zagon, director general Drumuri Județene Constanța și Dana Malciu, purtător de cuvânt DJC.

Nu este ușor să muncești susținut de dimineață, de când răsare soarele, până când apune. CJ a luat în serios această treabă și trebuie să asigure un management consistent. Trebuie să le mulțumesc colegilor mei că au avut încredere, mulțumesc consiliului de administrație că a ales o conducere solidă. Au fost niște etape în activitatea acestei companii care mi au dat încredere. Cel mai greu test pe care l-au trecut cu brio a fost podul dintre Năvodari și Corbu. Am cerut oamenilor să-mi facă un grafic. Cand au spus că în 20 de zile am zis că vreau să văd și minunea aceasta. Avem în comparație și celălalt pod, care are aceeași lungime, și care durează 1 an. Oamenii în această companie dacă sunt motivați fac treabă bună.” a declarat Mihai Lupu.

Am început de la intrare, unii spun de la marginea țării. Am reabilitat drumuri de pământ care nici nu se știa că sunt drumuri județene. Au făcut niște lucruri pe care nici companiile private nu le puteau face.” a mai adăugat președintele CJC.

Încep prin a mulțumi conducerii CJC. Am format o echipă competentă, la Drumuri Județene Constanța se muncește din răsputeri. Până acum, la programe am folosit peste 31 de tone de piatră și o cantitate identică de covor de asfalt. Am terminat 3 proiecte, și până la finalul lunii septembrie vom termina încă 5. Facem tot ce este necesar pentru a crește siguranța drumurilor județene. Referitor la zestrea preluată de la vechea regie, au fost casate 66 de utilaje. Moștenirea preluată ne obligă să ne punem la punct, să pornim licitații. Vrem să muncim și suntem încurajați de CJC.” a transmis Răzvan Gabriel Zagon.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016