REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Dumitru Drăghici și-a întins antenele la Primăria Mereni

Dumitru Drăghici și-a întins antenele la Primăria Mereni

Valentina CAMARA 19 februarie 2023 | 00:00 4564

Familia Drăghici este cunoscută la malul mării fiind asociată cu Cimitirul Central, despre care se știe că, prin Clares SRL, administrează cimitirul, în baza unui contract de prestări servicii cu Primăria Constanța. Se pare că morții îi aduc profit lui Drăghici, afacerea înflorind, parcă, de la an la an. Drăghici a reușit să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri de 5 518 622 de lei și profit de aproape un milion de lei. Iar contractele cu statul îl ajută! Recent, a  ”bifat” la Primăria Mereni un contract pentru asigurarea serviciilor funerare.

Dumitru Draghici si-a intins antenele la Primaria MereniDumitru Drăghici

Dumitru Drăghici, sau Mitică Drăghici, cum este alintat de prieteni,  nu este un necunoscut în Constanța. Nici el, dar nici fiul său, un social democrat înrăit, fost consilier județean în mandatul trecut. Este cunoscut la malul mării fiind asociat, în special, cu Cimitirul Central, despre care se știe că, prin Clares SRL, administrează cimitirul de pe Theodor Burada, în baza unui contract de prestări servicii cu Primăria Constanța.

Dumitru Draghici si-a intins antenele la Primaria Mereni

Mai nou, Drăghici și-a întins antenele, sau cavourile, după caz, și la Primăria Mereni. Recent, Clares SRL a obținut un contract pentru  asigurarea serviciilor funerare, valoarea acestuia fiind de aproape 8.000 de lei.

Dumitru Draghici si-a intins antenele la Primaria Mereni

Contactat de reporterii Replica primarul din Mereni, Guriță Dumitru, a explicat faptul că este nevoie de un asemenea serviciu în localitate.

Dumitru Draghici si-a intins antenele la Primaria Mereni

Este normal să avem un contract pentru servicii funerare pentru oamenii străzii, s-a întâmplat la noi, în Mereni, să avem un caz nefericit, firma CLARES SRL s-a ocupat de tot ce trebuia.  Nu a fost un caz social, acesta era un bărbat care nu avea familie, chiar dacă  i s-a oferit mai multe posibilități de a sta undeva, el nu a vrut. A murit la 51 de ani, îl cunoșteam bine. ”  

Dumitru Draghici si-a intins antenele la Primaria Mereni

Societatea SC Clares SRL a fost înființată în anul 1991 și este administrată de Dumitru Drăghici. Aceasta a înregistrat în anul 2021 cifra de afaceri 5 518622 de lei, un profit de 990 341 de lei, datorii 424 240 și 59 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaru Gurita este un inginfat servici funerari ii trebuiau de atitea bani Ce te mai miri l a citi bani s afurat prpbabil ca i a profitat si lui faceau parte din aceiasi gasca de baieti
3
0
Domnul gurita, ai angajat pe nevasta la popa la primărie, după ce l ai bârfit în public ca la adus fostu primar, acum ai adus firma de pompe funebre, ca la mereni lumea moare la grei, poate de la coma alcoolica după bautele de la primarie
3
0
De la muncitor necalificat, prafuit de munca cu fexul la cruci a ajuns mare patron parvenit si mason. In curand auzim ca are si doctorat. Al dracu "Dom Mitica -cimitir"
4
2
Nu prea e curatenie in cimitir .Unii angajati intentionat acopera unele morminte cu buruieni .Foarte urăt
7
0
Sa i-o s**i lu Dragici
3
4
Sa îmi bag pulllaaa în Draghici al vostru!
6
4
nu te mai saturi de bani hodorogule , o viata ai furat continuu
14
4
mitica cel nederanjat de nicio institutie a statului, indiferent cine e la guvernare.
14
6
Un om deosebit! A ajutat multi oameni in suferinta, indiferent de ora sau zi. Moartea nu asteapta....in rest o publicatie de toata nasolia
12
11
Este porecla exacta.
9
4
Să-l pupați în vârful P ulii pe Mitică. Vă îngroapă toată redacția
9
20
si moldovenii au problemele lor la ...mereni!
2
7
Mitica Cosciug i se zice.
12
5
La banii astia crezi ca are card? Nici de poze nau. Dapoi sa mai mearga pana acolo. Le face din birou
4
8
Asa praf sunteti tovarasa Camara? Chiar nu ati observat ca poza este cu sediul primariei Mereni din Republica Moldova? Nu v-a sarit in ochi faptul ca desi in poza este sigla unei banci cunoscute, numele este altul? Nu-i problema, poate nu folositi servicii bancare. Dar nici harta aceea cu stelute nu va este cunoscuta? NIET KULTUR!!!
15
3
Înțeles am ca Mitica îl numesc doar prietenii,restul lumii l numește dom" Dumitru.Trebe sa știi cum te adresezi unui important.
9
12
ESCU le de ce ai tu dreptate,cam mereu?Ce vroiam sa ntreb eu ,chiar îl cheamă Mitica ,sau Dumitru ,asa,de curiozitate întreb.Caci este o diferență, și diferența face mult.
8
5
De ce de Buculeasa de la casa albastra nu mai scrieti nimic , magariile care le face la morga spitalului judetean va dat spaga
24
1
Tare descurcăreț Mitică cimitir ! Nimeni nu -l intreabă pe acest om de " afaceri" de ce în Central aleiile de acces au doar maxim 1 m latime, de ce magazinul Clares vinde dar nu da bon, de factura nici pomeneală, de ce se fac lucrari de cripte fara factura,de ce groparii te jupoaie de bani , de ce nicăieri nu sunt afișate toate tarifele la serviciile din Central ? Nu că cioclii de la Albastră sunt corecți, și acolo e japca pe față ! Aloo , Primaria ?
26
7
Ușor ușor ...și el tot acolo ajunge
17
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016